Home TOP NEWS Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας)

Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας)

Με δύο αναμέτρησεις μία από κάθε γκρουπ συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική των πλέι – οφ και πλέι – άουτ του πρωταθλήματος CYTA.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα γίνει στο Δασάκι της Άχνας, ο Εθνικός Άχνας θα τα πει με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι καθώς η υπόθεση παραμονής δυσκόλεψε και για τις δύο ομάδες. Ο γηπεδούχος Εθνικός είναι στην πρωτελευταία θέση με 21βαθμούς ενώ η ΠΑΕΕΚ στην τελευταία με 15βαθμούς. Οι δύο ομάδες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και θα ψάξουν σήμερα τη νίκη.

Στο άλλο ματς της ημέρας που θα γίνει στις 19:00 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στους τελευταίους αγώνες με ΑΕΚ και Πάφο FC αντίστοιχα και σήμερα θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Το σύνολο του Κετσπάγια θέλει τη νίκη για να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά, ενώ ο Απόλλωνας θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην κορυφή ότι κι αν γίνει στο ματς του Αποέλ με την ΑΕΚ.

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

18:00 Εθνικός Άχνας – ΠΑΕΕΚ (Cytavision)
19:00 Ανόρθωση – Απόλλωνας (Cablenet)

Τα χθεσινά αποτελέσματα:

Πάφος FC – Άρης 1-1
ΑΕΛ – Ολυμπιακός Λευκωσίας 0-4

Η συνέχεια:

18:00 Αποέλ – ΑΕΚ (Primetel)
19:00 Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision)