Home TOP NEWS Τα γκολ, το ανέβασμα και… η συνέχεια!

Τα γκολ, το ανέβασμα και… η συνέχεια!

Είναι γεγονός ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στερήθηκε σε μεγάλο βαθμό  τα γκολ από τους επιθετικούς της την φετινή σεζόν, με τους Τσέποβιτς, τον Κακουλλή, αλλά και τον Μάταβζ που ήρθε τον Γενάρη στο “Ηλίας Πούλλος” να μην βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα.


Στο χθεσινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ωστόσο αυτοί που έκαναν την δουλειά για να έρθει αυτή η ευρεία νίκη και για να πετύχει τέσσερα γκολ η ομάδα μας κάτι που έχει να γινεί εδώ και 17 μήνες, ήταν οι επιθετικοί μας, ο Μάρκο Τσέποβιτς και ο Τιμ Μάταβζ που πέτυχαν τρία από τέσσερα γκολ.

Ο Μάρκο Τσέποβιτς ήταν το πρώτο του παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Νιλ Λένον και κατάφερε να στείλει δις την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Σλοβένος φορ αγωνίστηκε και σε άλλα παιχνίδια, ωστόσο με τον Βορειοϊρλανδό κόουτς κατάφερε να δει ξανά δίχτυα, το έπραξε και στο εντός έδρας με την Δόξα.

Όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” ευελπιστούν ότι, τα γκολ που σημείωσαν οι δύο προαναφερόμενοι θα τους βοηθήσουν κι άλλο, έτσι ώστε να έχουν το αγωνιστικό ανέβασμα που χρειάζονται ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που λογικά ο Λένον θα μοιράσει χρόνο πάλι στους ποδοσφαιριστές του και ελπίζει ότι, θα δουν και πάλι δίχτυα για να μπορέσουν να πάνε στο σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο κύπελλο, όπου εκεί η θα χρειαστούν όσο τίποτε άλλο για να κάνουν την ζημιά στο αντίπαλο πλεκτό.