Home TOP NEWS Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Τα ψέματα τελείωσαν, η μέρα του πρώτου ημιτελικού κόντρα στην Ανόρθωση που περίμεναν, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, οπαδοί έφτασε και άπαντες είναι πανέτοιμοι για την μεγάλη “μάχη” που θα γίνει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ό,τι το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο γι’ αυτό οφείλουν να ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας σήμερα άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τον τελικό που θα δώσει την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να διεκδικήσει το κυπέλλο και ταυτόχρονα ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αντιλαμβάνονται και ξέρουν τις δυσκολίες που κρύβει το ματς κόντρα στην περσινή κάτοχο του κυπέλλου και μάλιστα μέσα στο “σπίτι” της, γι’ αυτό άπαντες θα πρέπει να κατεβούν στο τερέν του “Αντώνης Παπαδόπουλος” και να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Σε παιχνίδια τέτοιου βαθμού δυσκολίας και με αντιπάλους ψηλού επιπέδου, αυτό που θα χρειαστεί να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι να αποφύγουν τα εύκολα λάθη που μπορεί να κοστίσουν και ταυτόχρονα να παίξουν με πάθος, συγκέντρωση, να εφαρμόσουν πιστά το πλάνο του προπονητή και τις ευκαιρίες που θα βρεθούν να μετουσιωθούν σε γκολ.