Home TOP NEWS Αντίδραση από ΟΜΟΝΟΙΑ για τη Νότια

Αντίδραση από ΟΜΟΝΟΙΑ για τη Νότια

Αντίθετη βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόφαση του Εθνικού Άχνας να παραχωρήσει το Νότιο Πέταλο του ΓΣΠ για οποιοδήποτε φίλαθλο επιθυμεί να βρεθεί στο ΓΣΠ και να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό, με τους ανθρώπους της ομάδας μας να στηρίζουν ότι μια τέτοια κίνηση εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν ότι από την στιγμή που οποισδήποτε μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο, προκύπτει σοβαρό πρόβλημα με την ασφάλει των οπαδών και είναι κάτι που έρχεται και σε αντίθεση με την προκήρυξη του κυπέλλου.

Το θέμα της ασφάλειας των οπαδών είναι εκ των πραγμάτων σοβαρότατο ενώ ταυτίζεται αντικειμενικά και με το θέμα ευθύνης, με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να θέτουν το ερώτημα ότι αν προκύψει κάτι δυσάρεστο στη Νότια ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;

Οι άνθρωποι της ομάδας μας δεν συμφωνούν με την ενέργεια του Εθνικού Άχνας από την στιγμή που δεν έχει εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια της Δυτικής.

Να σημειώσουμε ότι, αυτή την ώρα (10:00) είναι σε εξέλιξη η προγραμματισμένη σύσκεψη στο ΓΣΠ, μεταξύ Αστυνομίας, των δύο ομάδων και της ΚΟΠ και σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα για τη Νότια κερκίδα.