Home TOP NEWS Ένα πρώτο τσεκάρισμα των πιθανών αντιπάλων μας

Ένα πρώτο τσεκάρισμα των πιθανών αντιπάλων μας


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στα προκριματικά από τα πλέυ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ως κυπελλούχος τοποθετείται στον priority 1 όμιλο με τις επίσης κυπελλούχες Γκεντ, Αούστρια Βιέννης, Χαρτς, Ντνίπρο, Καϊσέρισπορ ή Σίβασπορ από Τουρκία, Οντένσε ή Σίλκεμποργκ από Δανία. Αυτές δεν είναι πιθανές αντίπαλοί μας στα πλέυ-οφ.

Η αντίπαλος μας θα είναι μία από τις ομάδες που θα αποκλειστούν στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αν δεν προκύψουν μεγάλες εκπλήξεις τότε είναι πολύ πιθανόν να βρούμε μπροστά μας μία βατή αντίπαλο και να μας παρουσιαστεί καλή ευκαιρία να μπούμε στο Γιουρόπα αντί στο Κόνφερενς Λιγκ.

Δείτε λοιπόν τις πιθανές αντιπάλους μας:

Από το γκρουπ των πρωταθλητών:

*Με αστεράκι οι ομάδες που συμμετέχουν στον 1ο προκριματικό ο οποίος έχει ως εξής:

Πιθανές αντίπαλοι μας είναι και οι ομάδες που συμμετέχουν στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο γκρουπ των μη πρωταθλητών, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ Λάρνακας. Οι δύο που θα αποκλειστούν θα παίξουν στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα και αν προχωρήσουν τότε στα πλέυ-οφ θα είναι πιθανές αντίπαλοι μας.

 

Δείτε και τον σχετικό πίνακα:

Οι ομάδες από το Priority 1 θα κληρωθούν με ομάδες από Priority 3 και 4, προερχόμενες από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μόνο η Παρτίζαν και Σλοβάτσκο Τσεχίας εξασφάλισαν θέση ήδη στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, από τις διοργανώσεις των χωρών τους και είναι κι αυτές πιθανές αντίπαλοι μας. Οι υπόλοιπες θα προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ.