Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Famagusta Green Supporters: “Όλοι πήραν την απάντηση τους ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ και...

Famagusta Green Supporters: “Όλοι πήραν την απάντηση τους ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Λαός της είναι εδώ!”

Δύο μέρες μετά τον τελικό και την κατάκτηση του 15ου κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το οργανωμένο σύνολο της ομάδας μας “Famagusta Green Supporters” προχώρησε σε ανάρτηση στα ΜΚΔ.


Η ανάρτηση:

ΟΜΟΝΟΙΑ αρρώστια βαριά!

Σίγουρα ο ανθρώπινος νους είναι αδύνατο να το συνειδητοποιήσει. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την αγάπη αυτού του λαού για αυτή την ομάδα. Γιατί Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν δεν ειναι ενας απο εμάς.Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε χωριό, σε ολόκληρη την Κύπρο. Παντού!

Ο πράσινος λαός γιόρτασε, την επιτυχία της Βασίλισσας. Κάποιοι προέτρεξαν να μας πουν ότι ξοφλησαμε. Κάποιοι μας είπαν ότι μέχρι εδώ ήταν, τελειώσατε. Άλλοι τραγουδούσαν ότι δεν θα πάμε Ευρώπη, αλλά τελικά αυτοί είναι που θα παρακολουθούν τον λαό να κάνει παρτυ από τον καναπέ τους. Όλοι αυτοί, πήραν την απάντηση τους την περασμένη Τετάρτη, και πήραν το μήνυμα, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Λαός της είναι εδώ!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που 200 λεπτά [ημιτελικός και τελικος] με 10 παίχτες κατέκτησαν το κύπελλο, και έσωσαν την χρονιά. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο τεχνικό τιμ, και σε όσους εργάστηκαν ωστε να πετύχουμε το στόχο που τέθηκε αφου χάθηκε η χρονιά στο Πρωτάθλημα.

Να είναι σίγουροι ότι ο Πράσινος Λαός, θα τους ανταμείψει και με το παραπάνω. Γιατί αυτός ο λαός αναγνωρίζει και αποθεώνει αυτούς που τιμούν την Ιστορία και την φανέλα του Συλλόγου μας.

Ήδη οι απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑτισσες και ΟΜΟΝΟΙΑτες, ξεκίνησαν τις οικονομίες και κάνουν τους υπολογισμούς τους για τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς του Καλοκαιριού. Για να βρεθούν δίπλα της και να κάνουν ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλα.

ΥΓ: Στα ίσα ρε μ@@@@@να δεν ήρθατε πότε σας. Χαφιεδες, ρουφιάνοι μια ζωή.