Home TOP NEWS Η πέμπτη συνάντηση να είναι και η πιο γλυκιά!

Η πέμπτη συνάντηση να είναι και η πιο γλυκιά!

Υπήρξαν κι άλλες φορές που η ομάδα μας συναντήθηκε περισσότερες από δύο φορές με τον Εθνικό Άχνας κατά την διάρκεια της σεζόν, αφού τον βρήκε στον δρόμο της σε δύο ημιτελικές φάσεις την διετία (2011- 2012) και μια φορά σε φάση ομίλων του κυπέλλου.


Φέτος είναι η τέταρτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ συνάντησε τον Εθνικό Άχνας περισσότερες από δύο φορές, αυτή την φορά όμως έγινε λόγω της παρουσίας της ομάδας στο β’ γκρουπ του πρωταθλήματος.

Στις 25 του Μάη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συναντήσει τον Εθνικό Άχνας για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου, ενώ την εφετινή περιόδο το εν λόγω παιχνίδι θα είναι το πέμπτο αναμεταξύ τους κάτι που επίσης θα γίνει για πρώτη φορά.

Στις τέσσερεις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν πριν από τον επερχόμενο τελικό  η ΟΜΟΝΟΙΑ μέτρησε δύο νίκες με 2-0 και 1-0, ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ σε ένα κατάφερε να επικρατήσει ο Εθνικός Άχνας με 0-2.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν και συγκεκριμένα ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του ξέρουν πολύ καλά τι θα βρουν στο διάβα τους στις 25 Μάη και θα προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους έτσι ώστε η πέμπτη και η τελευταία συνάντηση με τον Εθνικό την φετινή σεζόν να είναι και η πιο γλυκιά με μια νίκη που θα σημαίνει και κατάκτηση του κυπέλλου.