Home TOP NEWS Καλύτερη άμυνα η επίθεση!

Καλύτερη άμυνα η επίθεση!


Δεν αλλάζει ο προσανατολισμός της ομάδας στον αυριανό αγώνα. Το λέει ο Λένον, ασφαλώς το εννοεί, το δείχνει κιόλας η ίδια η ομάδα. Αν σκεφτεί κανείς ότι, παρά το γεγονός ότι πήρε στο πρώτο παιχνίδι προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο, δεν ταμπουρώθηκε πίσω και συνέχισε να επιτίθεται, αυτό θα πρέπει να περιμένει και αύριο.

Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο αύριο με ένα σοβαρό προβάδισμα το οποίο, όχι μόνο θα επιδιώξει να διαφυλάξει αλλά θα κάνει από την αρχή προσπάθεια να το διευρύνει. Θέλουμε να δείξουμε και στον επαναληπτικό ότι είμαστε το αφεντικό στο ζευγάρι αυτού του ημιτελικού και αν οι ποδοσφαιριστές παραμείνουν συγκεντρωμένοι, πιθαρχημένοι στο πλάνο και ουσιαστικοί σε άμυνα και επίθεση δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Υπάρχουν σιγουρα και οι αστάθμητοι παράγοντες σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχει πάντως τη φήμη του «καρτάκια» ο διαιτητής που θα διευθύνει το παιχνίδι αύριο.

Μπαίνουμε λοιπόν με τον ίδιο προσανατολισμό, επιθετικά από το πρώτο λεπτό για να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε πριν μία εβδομάδα.