Home TOP NEWS Λένον: «Οι παίκτες έπαιξαν σαν λιοντάρια… ακόμα δεν κερδίσαμε τίποτα»

Λένον: «Οι παίκτες έπαιξαν σαν λιοντάρια… ακόμα δεν κερδίσαμε τίποτα»


Μίλησε αρκετά στη διάσκεψη τύπου ο προπονητής μας και είπε ενδιαφέροντας πράγματα για το παιχνίδι, για τον τελικό…

Αναλυτικά:

Είναι δύσκολο για μένα να βγάλω σε λέξεις αυτό που θέλω να πω και να επαινέσω την ομάδα. Οι παίκτες έπαιξαν σαν λιοντάρια μετά από μία απόφαση αμφισβητούμενη.  Οι ποδοσφαιριστές εμυνθήκαμε καλά, παίξαμε στις αντεπιθέσεις και δώσαμε πίσω στον κόσμο στη διόικηση, συτον π[ρόεδρο με την δική μας παρουσία. Μας περιμένει ακόμα ένας αγώνας. Δεν παίρνουμε τίποτε ως δεδομένο όμως είναι πολύ περήφανος που για ακόμα μία φορά θα είμαι σε τελικό κυπέλλου και ανυπομονώ.

Για το ρεκόρ: Είναι φανταστικοί. Υπάρχει η σύνδεση με την ομάδα και ήταν μία βραδιά θριάμβου. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγάμε τίτλους. 

Αν αγχώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα: Φυσικά. Για μένα δεν ήταν κόκκινη. Υπήρξαν κι άλλες φάσεις που μπορούσαν να επιφέρουν κόκκινες. Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και δεν αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και για μένα οι μεγαλύτερες φάσεςι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λοΐζου ήταν άπαικτος απόψε και πρέπει να τον αφήσετε ήσυχο. Είναι τρομερό ένα τόσο νεαρό παιδί να παίζει έτσι και να έχει τόσο καλή φυσική κατάσταση. Να παίξει και θα είναι το μεγάλο αστέρι του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πως κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας:  Αυτό που προσπαθήσαμε έιναι να την κάνουμε πιο επιθετική, πιο δυνατή μανα μην είναι παθητική. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και τους σέβομαι. Είναι ταπεινοι, επαγγελματίες, απολαμβάνω τις προπονήσεις. Σήμερα έπαιξαν διαφορετικά και έβγαλαν τις φυσικές τους δυνάμεις.

Για τον Εθνικό: Περιμένουμε τον τελικό. Είναι σε 20 μέρες. Είναι επίτευγμα για αυτούς. Έκαναν την έκπληξη. Θα τους σεβαστούμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Για το κίνητρο της Ευρώπης μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου: Είναι σίγουρα ένα μεγάλο κίνητρο. Σε κάθε διοργάνωση πρέπει να έχουμε κίνητρα. Πρέπει να ανταγωνιζόμαστε για τρόπαια. Ακόμα όμως δεν κερδίσαμε τίποτα. Ναι είμαστε στον τελικό όμως ο Εθνικός είναι εκεί γιατί το αξίζει.

Ευχαριστώ αυτούς που με έφεραν. Τον Σίμο, τον Δημήτρη και τον πρόεδρο. Η προσπάθεια μου είναι για αυτούς, για τους παίκτες μου και για όλους στην ομάδα