Home TOP NEWS Match Report: Άνετα 2-0 με γκολάρα Ασάντε και το πρώτο του Σάββα

Match Report: Άνετα 2-0 με γκολάρα Ασάντε και το πρώτο του Σάββα


Πήρε τη νίκη επίθτης Δόξας με 2-0,  που την ανεβάζει στην πρώτη θέση στο δεύτερο γκρουπ. Η ομάδα απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ανοικτό καθόλη τη διάρκεια του όμως η εικόνα του ήταν διαφορετική στα δύο 45λεπτα.

Ο Ασάντε σκόραρε ένα πολύ ωράιο τέρμα ενώ ο Σάββα πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο δεύτερο μέρος και τα δύο τέρματα.

Έκανε τη διαχείρηση του ο Λένον χρησιμοποιώντας 16 παίκτες, δίνοντας και λίγο χρόνο σε ορισμένους οι οποίοι θα πάιξουν την Τετάρτη.

Ημίχρονο:

Μία καλή φάση στο 4ο λεπτό με μία κεφαλιά του Τσέποβιτς άστοχη, ύστερα από μπαλιά του Κίκο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τσέποβιτς στο 6’ όταν πήρε μπαλιά στην περιοχή από τον Μποτεάκ, ήταν μόνος απέναντι στο τέρμα όμως αντί να βρει με το κεφάλι τη μπάλα τη βρήκε με τον ώμο.

Στο8ο λεπτό ο Τραιτσέφσκι έκανε βολ πλανέ έξω από την περιοχή μας άστοχο.

Στο 23ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή φάση για τη Δόξα. Έγινε μία σέντρα από δεξιά, ο Σαντίκ έπιασε την κεφαλιά όμως ο Ουζόχο ήταν σε ετοιμότητα.

Β’ Ημίχρονο

Με Ζαχαρίου αντί Τσέποβιτς άρχισε το δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην πρώτη φάση που έφτιαξε στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε. Στο 52ο λεπτό βγήκε σέντρα στην περιοχή της Δόξας, η απομάκρυνση από την άμυνα έγινε προς το μέρος του Ερνέστ Ασάντε ο οποίος μέ ένα πολύ δυνατό βολέ σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ για να δώσει στην ομάδα το προβάδισμα στο Μακάρειο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο επόμενο λεπτό ο Κακουλλής.

Καλή στιγμή καταγράφηκε με τον Ζαχαρίου στο 60, με κίνηση στον κεντρικό διάδρομο και σουτ λίγο έξω.

Στο 62’ Ευαγγέλου και Σάββα αντί Χούμποτσαν και Κακουλλή.

Ευκαιρία έχασε στο 66ο λεπτό ο Ασάντε. Βγήκε μπαλιά στην περιοχή με τον Ασάντε να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να φεύγει έξω.

69′: Σέχου αντί Ψάλτη.

Το τετ-α-τετ του Τιτζιάνι έπιασε πολύ ωραία ο Ουζόχο.

Στο 75ο λεπτό ο Παπουλής μπήκε στη θέση του Μποτεάκ.

Εξαιρετικό γκολ σε δημιουργία πέτυχε στο 80ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Παπουλής πήρε μπάλα μπροστά από την άμυνα μας, έδωσε κάθετη στον Ασάντε, αυτός με πάσα τρύπα βρήκε τον Ανδρέα Σάββα που έφυγε μόνος απέναντι στον Σισκόφσκι και τον πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Ο Ποντικός έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μας, μάζεψε ευκολα ο Ουζόχο.

Νέα απόκρουση από τον Ουζόχο στο 87 λεπτό σε κεφαλιά ύστερα από κόρνερ της Δόξας.