Home TOP NEWS Να “βραχυκυκλώσει” τον Ουάρντα

Να “βραχυκυκλώσει” τον Ουάρντα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το “διπλό” στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα κληθεί απόψε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα κάτι που αν το κατάφερει θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του έχουν προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα μας γι’ αυτή την μεγάλη αναμέτρηση με τον Βορειοϊρλανδό να ρίχνει μεγάλο βάρος και στην μεσοαμυντική γραμμή για να μπορέσει να “βραχυκυκλώσει” τον Αμρ Ουάρντα.

Με την απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο σημερινό παιχνίδι είναι λογικό ότι οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια θα ψάξουν αρκετές φορές τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κληθεί να πάρει πολλές πρωτοβουλίες στην επιθετική γραμμή της Ανόρθωσης.

Όπως λοιπόν στον πρώτο αγώνα έτσι και σε αυτόν που θα γίνει σε λίγες ώρες οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα αγωνιστούν στην μεσοαμυντική γραμμή θα πρέπει να “σβήσουν” από το γήπεδο τον Ουάρντα, όπως άλλωστε είχαν πράξει με απόλυτη επιτυχία στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Ο πρώτιστος στόχος σήμερα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και αν καταφέρει να βρει ένα τέρμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης τότε θα κάνει τα πράγματα για την πρόκριση πιο απλά.