Home TOP NEWS Ο Μποτεάκ για Ολυμπιακό και τον τελικό

Ο Μποτεάκ για Ολυμπιακό και τον τελικό

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Έρικ Μποτεάκ μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του μεθαυριανού τελευταίου αγώνα στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ αναφέρθηκε και για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου.


Οι τοποθετήσεις του Έρικ Μποτεάκ:

Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Πως το περιμένεις; “Πρέπει να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι το τελευταίο για το πρωτάθλημα. Θα παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο μας, βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο. Πρέπει να το απολαύσουμε και να είμαστε προσεχτικοί από τυχόν τραυματισμούς ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα, του τελικού.”

Ένα παιχνίδι πριν από τον τελικό. Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι; “Θα αγωνιστούμε όπως πάντα, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Όπως έχω πει βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αυτήν την περίοδο. Σκοράρουμε πολύ, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τον τελικό. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τελικό, οπότε θα χρειαστεί να παίξουμε στο 100% σε αυτό το παιχνίδι.”

Υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες αυτές τις ημέρες λόγω του μεγάλου αγώνα για το κύπελλο; “Ναι, ναι. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να βρίσκονται στο γήπεδο και να μας ζεστάνουν πριν από τον τελικό. Γιατί πάντα τους χρειαζόμαστε και γνωρίζουμε πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Τους χρειζόμαστε πριν από τον τελικό και μετά θα δούμε.”

Πολύ καλή εμφάνιση, πέντε τέρματα και επιθετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα δείχνει να έχει προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του νέου προπονητή… “Ναι, δουλεύουμε πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Το χρειαζόμασταν αυτό, να βελτιωθούμε επιθετικά. Ο προπονητής καταλαβαίνει πώς είναι το ποδόσφαιρο, είχε καταλάβει οτι χρειαζόμασταν δουλειά και δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι του σκοραρίσματος.”

Το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Σε λίγο γραπτώς…