Home TOP NEWS Δεν θα πάρει κανένα ρίσκο ο Λένον

Δεν θα πάρει κανένα ρίσκο ο Λένον


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, γνωρίζοντας ότι πέντε μέρες μετά θα δώσει η ομάδα του ένα μεγάλο παιχνίδι.

Το παιχνίδι αγγαρεία κόντρα στους “μαυροπράσινους” ο Νιλ Λένον θα το χρησιμοποιήσει ως μία καλή προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού της χρονιάς απέναντι στον Εθνικό Άχνας, εκεί όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Είναι δεδομένο πως η εντεκάδα την Παρασκευή θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς, με τον Λένον να έχει κατά νου τον τελικό, μη θέλοντας να πάρει το όποιοδήποτε ρίσκο και να επιβαρύνει χωρίς λόγο κάποιο ποδοσφαιριστή.

Ήδη στο απουσιολογίο του Λένον υπάρχουν ήδη δύο ποδοσφαιριστές ο Τιμ Μάταβζ και ο Γιαν Λέτσιακς οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς της επόμενης Τετάρτης και σίγουρα ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει άλλο ποδοσφαιριστή να προστίθεται σε αυτή την λίστα.

Επιλογές υπάρχουν, αναμένουμε να δούμε αρκετούς νεαρούς αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν προορίζονται να ξεκινήσουν την αναμέτρηση την 25η Μάιου. Πάντως η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σαφώς και θέλει να δει πράγματα από αυτούς που θα χρησιμοποιήσει στο τελευταίο ματς της χρονιάς ο Λένον, όμως η αλήθεια είναι πως το μυαλό όλων είναι στον τελικό.