Home TOP NEWS Παπασταύρου: “Όταν νικάμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας είναι το πιο ευχάριστο”

Παπασταύρου: “Όταν νικάμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας είναι το πιο ευχάριστο”

Ένας από τους φιλουξενούμενους στο εορταστικό επεισόδιο “Total Green” ήταν και ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου, για την σεζόν που πέρασε, αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας.


Οι δηλώσεις του:

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι μακρινό το ταξίδι και κάνω αρκετά κάθε χρόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όταν νικάμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας είναι πιο ευχάριστο, ειδικά όταν επιστρέφω από την Κύπρο. Στο πιο σημαντικό ματς τα καταφέραμε. Παίκτες, προπονητικό επιτελείο, όλοι».

Για τις επιτυχίες: «Δεν ξέρω αν τρώγοντας έρχεται η όρεξη, Εμείς, είχαμε την όρεξη όταν ήρθαμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τον πρώτο χρόνο δεν πετύχαμε κάτι, ακόμα μαθαίναμε. Ευτυχώς πάμε καλά. Ελπίζω σε αυτό που κάνουμε τόσο καλά τα τελευταία χρόνια να συνεχίσουμε. Στο πρωτάθλημα δεν ήμασταν καλά, αλλά θα έχουμε παρουσία στους ομίλους με τίτλο».

Για τις αλλαγές που γίνονται φέτος: «Κάθε χρόνο πρέπει να γίνονται αλλαγές. Ειδικά φέτος αλλάξαμε πολλά. Πρόσφεραν πολλά στην ομάδα, αλλά στο τέλος της ημέρας έπρεπε να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε όμως, έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Κάναμε κάποιες ανακοινώσεις απόψε, το έβλεπα. Θα συνεχίσει η προσπάθεια να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια. Στο τέλος ναι, θα συνεχίσουμε όπως είμαστε. Με αυτό το μοντέλο. Με τον Νιλ Λένον που είναι παραπάνω μάνατζερ. Παίρνουμε τις αποφάσεις αυτές, χωρίς συναισθηματισμούς, πάντα για το καλό της ομάδας και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη χρονιά; «Η 1η χρονιά ήταν η πιο δύσκολη. Γενικά μιλώ. Η πιο δύσκολη απόφαση όμως ήταν αυτή που έπρεπε να πάρουμε με τον Χένινγκ Μπεργκ. Δεν ξέραμε Ήταν κάτι που το κάναμε με βαριά καρδιά. Δεν ξέραμε αν ήταν η σωστή απόφαση. Θέλαμε όμως να δώσουμε ευκαιρίες στον σύλλογο να κερδίσει το κύπελλο, χωρίς φυσικά να μειώνουμε όσα πρόσφερε ο Μπεργκ. Δεν τραβούσε φέτος η ομάδα. Δεν μπορούσαμε να δούμε τι ήταν και τελικά πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε τον Μπεργκ με τον Λένον. Νομίζουμε ήταν σωστή η απόφαση μας».