Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Αργυρίδη, Ταραπουλούζη και Γρηγόρη στo “Total Green”

Οι τοποθετήσεις του Αργυρίδη, Ταραπουλούζη και Γρηγόρη στo “Total Green”

Ο Πρόεδρος του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάριος Αργυρίδης, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Γρηγόρη και ο υπεύθυνος σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Total Green.


Οι τοποθετήσεις του:

Δημήτρης Γρηγόρη: «Ευτυχώς θα βγούμε στην Ευρώπη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Βάλαμε όλη την ενέργεια για την κατάκτηση του κυπέλλου. Μετά από 8 αποδεσμεύσεις η ομάδα ξαναχτίζεται. Η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει τους αντικαταστάτες. Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Όλα πήγαν λάθος από την αρχή της σεζόν. Δεν παίξαμε με τους ίδιους παίκτες σε σερί ματς. Καταφέραμε να τα φτιάξουμε για να έρθει αυτός ο τίτλος.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η ήττα από τον Εθνικό και μετά που δεν μπήκαμε εξάδα. Πιστεύαμε ότι θα διεκδικούσαμε τον τίτλο αν μπαίναμε εξάδα. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Τον ευχαριστούμε».

Σίμος Ταραπουλούζης: «Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ με κατάκτηση τίτλου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο και στην διοίκηση για την θέση της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και το προσωπικό, ήταν μια δύσκολη σεζόν. Έδωσαν όλοι τις γνώσεις τους στον νέο προπονητή. Ευχαριστώ την οικογένεια μου εμε τόσο άγχος μέχρι τον τελικό».

Την τελευταία τριετία καταφέραμε να φέρουμε την Ομόνοια στην θέση που τις αρμόζεις κατακτώντας τίτλους με τρίτη σερί χρονιά στους ομίλους. Η Ομόνοια είναι η πιο πετυχημένη ομάδα την τελευταία τριετία.

Έγινε μια προεργασία για τις εκτελέσεις των πέναλτι. Αρχίσαμε ιδανικά , χάσαμε το πέναλι με τον Μάρκο, ανησυχήσαμε όταν το έχασε ο Κακουλλής, . Ήταν οι πιο δύσκολες 2 ώρες τις ζωής μου.  Ήταν 11 εναντιον 10 σε ένα ματς που δεν είχε αύριο. Ήταν ψυχοφθόρο… Απο το 115′ σκεφτόμασταν τα πέναλτι, όχι να ρισκάρουμε. Χωρίς να μειώνουμε την προσφορά του Χένινγκ Μπεργκ, ο κύριος Λένον ήταν ο ιδανικός προπονητής για να έρθει στην Ομόνοια».

Μάριος Αργυρίδης: «Δεν είναι θέμα τα λεφτά, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την νοοτροπία νικητή. Να χτίσουμε και γιατί όχι να ζήσουμε μια νέα χρυσή δεκαετία.  μη συμμετοχή στην εξάδα στεναχώρησε τον κόσμο. Υπήρχε η ποιότητα στην ομάδα όμως για κάποιους λόγους δεν έβγαινε στο γήπεδο. Έπρεπε να παρθεί απόφαση για μια αλλαγή κι έγινε με τον προπονητή. Ο κόσμος της Ομόνοιας καταρρίπτει τα ρεκόρ του. Ο κάθε Ομονοιάτης λέει σ’ευχαριστούμε Ομόνοια που γεννήθηκες. Πληγώνεται η Ομόνοια, πληγώνεται ο Ομονοιάτης, δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα αυτό…».