Home TOP NEWS Ποδόσφαιρο του λαού ή της… ελίτ;

Ποδόσφαιρο του λαού ή της… ελίτ;


Ήταν ωσάν να ήρθε «καμπάνα» στο κεφάλι των ΟΜΟΝΟΙΑτων μόλις ενημερώθηκαν για τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου.

Μπορεί ο κόσμος της ομάδας μας να «διψάει» για να βρεθεί στις 25 Μαίου στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, το ποσό ωστόσο που απαιτείται, είναι για τους πλείστους κάτι περισσότερο από αποτρεπτικό.

Είναι για να διερωτάται κανείς με πιο σκεπτίκο αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας κάτι τέτοιο. Τις δυσκολίες της εποχής μας τις αντιλαμβάνεται; Ή μήπως πλέον το ποδοσφαιρο από άθλημα του λαού πάμε να το μετατρέψουμε σε άθλημα για την ελίτ;

Δηλαδή μία πολυμελής οικογένεια πως θα μπορέσει να βρεθεί στο παιχνίδι; Κύριοι της διοίκησης, ζούμε σε μία περίοδο στην οποία οι τιμές αυξήθηκαν κατακόρυφα. Ο κόσμος δύσκολα τα βγάζει πέρα.  Και ως ηγέτες της ομάδας που αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη μάζα των οπαδών στην Κύπρο και με συγκεκριμένη ταξική προέλευση, έπρεπε να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα.

Αν θεωρείτε ότι οι πιο κάτω τιμές είναι αντιπροσωπευτικές του κοινωνικού στρώματος από το οποίο προέρχονται οι πλείστοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τότε πάμε πάσο!