Home TOP NEWS Ποια ΠΑΕΕΚ και ποιος Ολυμπιακός… το μυαλό είναι καρφωμένο στον τελικό!

Ποια ΠΑΕΕΚ και ποιος Ολυμπιακός… το μυαλό είναι καρφωμένο στον τελικό!

Μπορεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας να έχει μπροστά της άλλα δύο παιχνίδια με ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό Λευκωσίας, ωστόσο άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” και όχι μόνο σκέφτονται μόνο τον τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας και ζουν και αναπνέουν γι’αυτόν.


Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ στα δύο παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα με ΠΑΕΕΚ (14/5) και Ολυμπιακό Λευκωσίας (δεν έχει οριστεί ακόμη), ο κόουτς θα τα χρησιμοποιήσει για να προετοιμάσει όσο πιο καλά γίνεται την ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές του για τον μεγάλο τελικό.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα η “δίψα” για την κατάκτηση του κυπέλλου, η οποία αν έρθει θα δώσει στην ομάδα μας και το Ευρωπαϊκο εισιτήριο είναι τεράστια, γι’ αυτό άλλωστε ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, αλλά και οι οπαδοί μας σκέφτονται και προετοιμάζονται από νωρίς για το ματς αυτό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν την ομάδα για το ματς που ακολουθεί με την ΠΑΕΕΚ χωρίς προς το παρών να υπολογίζουν στους Λέτσιακς και Ζαχαρίου που αντιμετωπίζουν αμφότεροι προβλήματα τραυματισμού. Οι δύο ποδοσφαιρίστες θα είναι σε συνεχή αξιολόγηση με την ευχή όλων ότι θα προλάβουν το ματς της χρονιάς στις 25 του Μάη.