Home TOP NEWS Post Game: Νίκη με Ασάντε, νεαρούς, δοκιμές και… το μυαλό στην Ανόρθωση!

Post Game: Νίκη με Ασάντε, νεαρούς, δοκιμές και… το μυαλό στην Ανόρθωση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 7ο της ραντεβού στα πλεί-οφ του πρωταθλήματος κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το Μακάρειο Στάδιο επικρατώντας με 0-2 της Δόξας Κατωκοπιάς.


Ο Νιλ Λένον στην χθεσινή αναμέτρηση έκανε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε κόντρα στην Ανόρθωση και παρά το γεγονός αυτό η ομάδα είχε καλή εικόνα σε κάποια διαστήματα του αγώνα, ενώ οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν φρεσκάδα και ετοιμότητα ενόψει και του επαναληπτικού της Τετάρτης (4/5).

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς στο παιχνίδι με την Δόξα πέραν από τους νεαρούς που ήδη μάθαμε και είδαμε και σε άλλα παιχνίδια χρησιμοποιήσε και τους Ανδρέα Ασημένο, Ανδρέα Σάββα και τον Ανδρέα Ευαγγέλου με τους τρεις να τα πηγαίνουν εξαιρετικά, μάλιστα μετά το ματς πήραν τα εύσημα από τον Λένον.

Στα θετικά του παιχνιδιού με την Δόξα ήταν η παρουσία του Ασάντε. Ο Γκανέζος μπορεί να μην “ακούμπησε” ιδιαίτερα μπάλα κατά την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο όταν το έκανε πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, ενώ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Σάββα για να έρθει το 0-2. Σίγουρα όλο αυτό δίνει τεράστια ψυχολογία στον ποδοσφαιριστή ενόψει της συνέχειας.

Επίσης αυτό που μπορεί να καταγραφεί στα συν είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε τον χθεσινό αγώνα χωρίς να υπάρξει το οποιοδήποτε απροόπτο (τραυματισμός ή αποβολή) και έτσι ο Λένον για την ερχόμενη Τετάρτη δεν θα στερηθεί κάποιο ποδοσφαιριστή, με τον Έκτορ Γιούστε να παραμένει ο μοναδικός αμφίβολος για τον επαναληπτικό.

Πλέον άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” στρέφουν την προσοχή και το μυαλό τους στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Ανόρθωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Coca-Cola. Η ομάδα μας θα κατεβεί στο ματς της 4ης Μαϊού με το προβάδισμα των δύο γκολ για να “σφραγίσει” μπροστά από τους χιλιάδες οπαδούς της το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαΐου.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία γνωρίζουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη παρά το 0-2 του πρώτου αγώνα, γι’ αυτό πατούν τα πόδια κάτω στην γη και όλοι προετοιμάζονται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον μεγάλο επαναληπτικό για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση.