Home TOP NEWS “Υπόσχομαι να κάνω οτι καλύτερο μπορώ για να σας κάνω περήφανους”

“Υπόσχομαι να κάνω οτι καλύτερο μπορώ για να σας κάνω περήφανους”

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, Ιωάννης Κούσουλος που έχασε την χρονιά λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού ήταν ένας εκ των ποδοσφαιριστών που σήκωσαν το 15ο κύπελλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλά στον αέρα της Λευκωσίας. Ο Διεθνής μέσος της ομάδας μας μια μέρα πριν τον τελικό στην διάσκεψη τύπου συγκινήθηκε και δάκρυσε όταν ρωτήθηκε για την απουσία του από τους αγωνστικούς χώρους και την αμέσως επόμενη μέρα σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο μαζί με τους άλλους δύο αρχηγούς τον Γκόμεθ και τον Παπουλή.


Ο Ιωάννης Κούσουλος την επομένη του τελικού προχώρησε και σε ανάρτηση στα ΜΚΔ του γράφοντας λόγια καρδιάς, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την συμπαράσταση και την στήριξη τους προς αυτόν.

Η ανάρτηση:

“Ισως μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στην καριέρα μου μέχρι στιγμής. Μετά από ένα πολύ δύσκολο χρόνο, η ομάδα μου, μου χάρισε αυτή τη χαρά, να σηκώσω για ακόμη μια χρονιά ενα τρόπαιο. Με πολλή συγκίνηση, θέλω να πω ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου που με στήριξε και με στηρίζει σε αυτό το δύσκολο χρόνο. Αφήνω για το τέλος τον κόσμο, όλους εσας τους φίλαθλους, την τεράστια οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που πραγματικά τα μηνύματα σας όλο αυτό τον καιρό έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για μένα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και υπόσχομαι να κάνω οτι καλύτερο μπορώ για να σας κάνω περήφανους!”