Home TOP NEWS Σπυριδάκης: “Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα – έκανα κάποιες...

Σπυριδάκης: “Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα – έκανα κάποιες προπονήσεις με τον κύριο Λένον”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κ19 με τον Δημήτρη Σπυριδάκη να παίρνει τη διάκριση του πρώτου σκόρερ καθώς σημείωσε 27 τέρματα σε 22 συμμετοχές.


Ο νεαρός επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αφορμή αυτό παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα φετινή χρονιά: «Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια για την Ομόνοια»

Που στηρίχθηκε η επιτυχία: «Δουλέψαμε πολύ απ’ την αρχή της χρονιάς. Έκανε στραβοπατήματα το ΑΠΟΕΛ και εμείς τα εκμεταλλευτήκαμε».

Για την προσπάθεια τους και το γεγονός πως ανταμείβονται οι κόποι όλων στις ακαδημίες: «Δουλεύουμε αρκετά επαγγελματικά. Απ’ το καλοκαίρι δουλεύαμε. Οι προπονητές μας, μας καθοδηγούσαν σωστά και πιστεύω πως το αξίζαμε».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία όταν έφυγε ο Μάριος Νικολάου: «Οι περισσότεροι γνωρίζαμε τον νέο προπονητή γιατί δουλέψαμε μαζί του σε προηγούμενα χρόνια. Δεν άλλαξαν πολλά ούτε στη φιλοσοφία ούτε στον τρόπο που αγωνιζόμασταν».

Για το βραβείο του ως πρώτος σκόρερ: «Είναι πολύ σημαντικό που ήρθα πρώτος στον πίνακα των σκόρερ. Είμαι χαρούμενος».

Για τον στόχο του να ανέβει στην πρώτη ομάδα: «Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα. Να πάρω τις ευκαιρίες μου. Ήδη έκανα κάποιες προπονήσεις με τον κύριο Λένον».

Για την προοπτική των ακαδημιών: «Υπάρχουν πολλοί νεαροί που ξεκίνησαν απ’ τις ακαδημίες της Ομόνοιας. Δίνουν έμφαση στις ακαδημίες και πιστεύω πως μας δίνει κίνητρο αυτό για δουλειά».

Για το γεγονός πως αγωνίζεται ως επιθετικός: «Είναι δύσκολο να μπεις και να παίξεις στην πρώτη ομάδα ως επιθετικός. Συνήθως αγωνίζονται ξένοι αλλά πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω να πάρω κάποια λεπτά και αν το αξίζω να καθιερωθώ».

Για το γεγονός πως η ομάδα θα παίξει στο youth league: «Είναι μεγάλο κίνητρο. Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα παραμείνουν αλλά έχουμε το υλικό. Θα προετοιμαστούμε ανάλογα και θα πάρουμε εμπειρίες».

Για το κύπελλο: «Είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια να κατακτήσει το κύπελλο. Πρέπει να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να πάμε στην Ευρώπη για να παίξουμε ομίλους. Υπάρχει ελπίδα σε μια χαμένη χρονιά όπως έλεγαν όλοι όταν η ομάδα έμεινε εκτός εξάδας».