Home TOP NEWS Τριπλό πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Τριπλό πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Καταγγελία με τρεις κατηγορίες αντιμετώπιζε η ΟΜΟΝΟΙΑ από το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση και ισάριθμες ήταν οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή για πρόστιμο. Στην ομάδα μας επιβλήθηκε πρόστιμο για μη συμμετοχή δύο Κύπριων στην ενδεκάδα της ομάδας, για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο από οπαδούς και για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων.


Αναλυτικά πιο κάτω οι καταγγελίες που είχε μπροστά του να εξετάσεις ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης:

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  Κυπέλλου COCA – COLA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας (στην κερκίδα) επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδα) πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα (πυρσός και καπνογόνο στην κερκίδα),  κατά παράβαση του άρθρου  10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ B’ Κατηγορίας, Ημιτελική Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου–ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /26.04.2022.