Home TOP NEWS Βγαίνει αποστολή για το «ντέρμπι» του β’ γκρουπ

Βγαίνει αποστολή για το «ντέρμπι» του β’ γκρουπ


Παίζουμε αύριο με την ΑΕΛ ένα παιχνίδι το οποίο δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα ωστόσο βαθμολογικά έχει σημασία αφού οι είμαστε δίπλα δίπλα στον πίνακα. Αν κερδίσουμε τότε μάλλον κλειδώνουμε την πρώτη θέση στο γκρουπ. Παράλληλα είναι και ένα παράξενο παιχνίδι αφού δύο παραδοσιακές ομάδες, η περσινή πρωταθλήτρια και αυτή που διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο πέρσι, είναι μαζί στον όμιλο της διαβάθμισης.

Εμάς η σκέψη μας είναι στον τελικό κυπέλλου ενώ στην ΑΕΛ η σκέψη είναι ήδη στον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Την ίδια στιγμή ωστόσο είναι και μία καλή ευκαιρία για να δούμε αγωνιζόμενους κάποιους ποδοσφαιριστές με μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Οι αλλαγές από τον Λένον είναι δεδομένες ενώ πιθανόν να δούμε και κάποια παιδιά από τη δεύτερη ομάδα να αγωνίζονται. Στόχος θα είναι η νίκη και η καλή παρουσία αύριο στο παιχνίδι που ακολουθεί της μεγάλης πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου.

Το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί και με το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή. Ο Γιούστε δεν υπολογίζεται αφού είναι τιμωρημένος ενώ ο Λέτσιακς είναι τραυματίας.