Home TOP NEWS Κέρδος για Λανγκ, κέρδος και για ΟΜΟΝΟΙΑ!

Κέρδος για Λανγκ, κέρδος και για ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκε φουλ κόντρα στην Αγγλία και στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, πραγματοποιώντας μάλιστα δύο πάρα πολύ καλά παιχνίδια φορώντας το εθνόσημο στο στήθος.


Ο κεντρικός μπακ της ομάδας μας έχει μπροστά του άλλα δύο σπουδαία παιχνίδια με Γερμανία(11/6) και Αγγλία(14/6) και εικάζουμε ότι μετά τις εμφανίσεις που  πραγματοποιήσε στα προηγούμενα ματς θα χρησιμοποιηθεί από τον Μάρκο Ρόσι.

Ο Μαγυάρος αμυντικός με την παρουσία του στην Εθνική Ουγγαρίας και αγωνιζόμενος απέναντι σε μεγάλους αντίπαλους κερδίζει σημαντικές και πολύτιμες εμπειρίες και σίγουρα αυτές τις κουβαλάει μαζί του και στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι που θα την βοηθήσει σημαντικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Πάντως να σημειώσουμε ότι με τις εμφανίσεις του με την Εθνική, αλλά και με την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τρίτη σερί σεζόν στην Ευρώπη ο Άνταμ Λανγκ θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του και ίσως μπει στο “μάτι” κάποιου/ων μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Φυσικά για να μετακομίσει σε άλλη ομάδα ο Λανγκ θα πρέπει η ομάδα που θα θελήσει να τον κάνει δικό της να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και σίγουρα με τέτοια παιχνίδια που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα ζητήσει λίγα χρήματα.