Home TOP NEWS Ώθηση στα διαρκείας δίνουν και οι μεταγραφές, ώθηση στις μεταγραφές δίνουν και...

Ώθηση στα διαρκείας δίνουν και οι μεταγραφές, ώθηση στις μεταγραφές δίνουν και τα διαρκείας


Σήμερα ανακοίνωσε η διοίκηση την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι τιμές είναι πολύ καλές, ενόψει μίας χρονιάς η οποία θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η ομάδα θα κάνει την προσπάθεια να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή στην Κύπρο ενώ είναι και η Ευρωπαϊκή πρόκληση που εξιτάρει όλους μας.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κάλεσμα ο κόσμο για να είναι παρών, σίγουρα ο περσινός αριθμός διάθεσης των Season Tickets θα ξεπεραστεί όμως τον κόσμο τον ενθουσιάζουν και οι μεταγραφές. Όπως και να το κάνουμε, το γεγονός ότι κτίζεται μία νέα ομάδα με πολλούς νεοφερμένους δημιουργεί μία διαφορετική προσμονή στον κόσμο.

Ήδη η κίνηση με τον Μπρούνο αγκαλιάστηκε πολύ θετικά. Εκκρεμότητες όμως υπάρχουν ακόμη πολλές και σιγά σιγά θα αρχίσουν να κλείνουν. Τώρα μάλιστα που άνοιξε και η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας η κάθε μεταγραφική κίνηση θα δίνει και σε αυτό το κομμάτι ώθηση.

Βέβαια, όπως έχουμε ξαναγράψει, ώθηση για μεταγραφές δίνει και ο κόσμος μέσα από την αγορά των διαρκείας του αφού συμβάλλει εμπράκτως και οικονομικά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Οπότε η προσφορά είναι κατά κάποιο τρόπο αμφίδρομη.