Home TOP NEWS “Μεγάλοι σύλλογοι από την Ευρώπη θα έρθουν για να εξασφαλίσουν την υπογραφή...

“Μεγάλοι σύλλογοι από την Ευρώπη θα έρθουν για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του”

Ο πρώην τερματοφύλακας της Eθνικής Νιγηρίας, Peterside Idah, σε δηλώσεις του στην σελίδα goal.com εξέφρασε την άποψη του για τον τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Φρανσίς Ουζόχο, τονίζοντας ότι θα έχει λαμπρό μέλλον σημειώνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.


Οι δηλώσεις του:

«Είδα τον Ουζόχο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία ως νεαρός τερματοφύλακας και πρέπει να πω ότι με εντυπωσίασε» είπε αρχικά ο 47χρονος πρώην τερματοφύλακας και συμπλήρωσε: «Ήταν φανταστικός απέναντι σε παίκτες όπως ο Μέσι και ο Αγουέρο και τα πήγε καλά. Είναι μια σταδιακή διαδικασία που επιβραδύνθηκε από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό που του κόστισε τη θέση του ως νούμερο ένα τόσο στον σύλλογο όσο και στην εθνική ομάδα».

«Ο Ουζόχο είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα και νομίζω ότι πρέπει να του δίνονται τακτικά παιχνίδια για να είναι σε ασφαλή χέρια η εστία της Εθνικής Νιγηρίας. Είναι καλός στο να κόβει σέντρες και να κάνει κουμάντο στην περιοχή του».

«Οι προπονητές των εθνικών ομάδων θα έκαναν καλά να δώσουν στον Ουζόχο μια σειρά αγώνων για να χτίσει την αυτοπεποίθησή του. Μπορεί μόνο να γίνει καλύτερος και μεγάλοι σύλλογοι από την Ευρώπη θα έρθουν για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του»

«Είναι μόλις 22 ετών και πιστεύω ότι πριν γίνει 27, θα δούμε τα καλύτερα του».