Home TOP NEWS Στην αναζήτηση για ένα Λέτσιακς και για δεξιά!

Στην αναζήτηση για ένα Λέτσιακς και για δεξιά!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε χθες την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αμπντουλαχί Σέχου, ο οποίος αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια της ομάδας μας, στα δύο χρόνια που κλήθηκε να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας.


Ο Διεθνής Νιγηριανός είχε τεράστια συμβολή στις επιτύχιες του “τριφυλλιού”, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ και σε αυτή του κυπέλλου. Μελανό σημείο στην πορεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν το λάθος του με τον Αποέλ στην 22η αγωνιστική που εκ τότε μπήκε στο “μάτι” των φίλων της ομάδας μας.

Ο Σέχου ήταν ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν ως δεξιός μπακ, ωστόσο είχε την ευχέρεια και την δυνατότητα να αγωνιστεί και να προσφέρει και στην μεσαία γραμμή, ως αμυντικός μέσος. Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν εξαιρετικός, άλλωστε τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν από τους κορυφαίους, ωστόσο υστερούσε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, αφού δεν ήταν ο παίκτης που μπορούσε να κάνει τα ανεβάσματα.

Πλέον με την ολοκκληρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί στο παζάρι και θα ψάξει (αν δεν το έκανε ήδη) να βρει τον αντικαταστάτη του Σέχου, ο οποίος ναι μεν θα αγωνίζεται ως δεξιός μπακ χαφ, αλλά να μπορεί να έχει και επιθετικές τάσεις, έτσι ώστε να δίνει πλάτος και βάθος στο επιθετικό τρίτο.

Στα αριστερά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τον Γιαν Λέτσιακς, ο οποίος είναι επιθετικογενής ακραίος αμυντικός, άλλωστε αυτό φαίνεται κι από τους αριθμούς του που κατέγραψε στην μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και σίγουρα ένας αντίστοιχος ποδοσφαιριστής στα δεξία θα είναι ότι καλύτερο για τον Λένον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παρελθόν είχε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και τέτοιον θα αναζητήσει, έτσι ώστε η ομάδα τη νέα σεζόν να μπορεί να έχει πιο γρήγορη ανάπτυξη αλλά και περισσότερους ποδοσφαιριστές όταν αυτή θα επιτίθεται.