Home TOP NEWS Τα κύρια χαρακτηριστικά του και η… έξτρα λύση που δίνει στον Λένον

Τα κύρια χαρακτηριστικά του και η… έξτρα λύση που δίνει στον Λένον


Ο Νεμάνια Μίλετιτς έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να δώσει λύσεις στην άμυνα. Η βασική θέση στην οποία αγωνίζεται είναι αυτή του σέντερ-μπακ όμως…

Συνολικά στην καριέρα του οι εμφανίσεις που έκανε ως κεντρικός αμυντικός και ως δεξιός μπακ, είναι σχεδόν μοιρασμένες. Μάλιστα τις χρονιές 2018/19 και 2019/20, όταν αγωνιζόταν στην Παρτιζάν, το δεξί άκρο της άμυνας είχε γίνει η βασική του θέση.

Από μόνο του το γεγονός αυτό δεικνύει πως πρόκειται για έναν ταχύ ποδοσφαιριστή. Βέβαια αυτό βγαίνει εύκολα ως συμπερασμα παρακολουθώντας και κάποια δικά του στιγμιότυπα μέσα από βίντεο στο διαδίκτυο.

Ρωτήσαμε πάντως και λάβαμε την άποψη από ορισμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που γνωρίζουν τον Μίλετιτς. Αυτό που βγαίνει ως κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο δυναμισμός στο παιχνίδι του, η ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι και τα φυσικά του προσόντα. Είναι παίκτης που τρέχει ασταμάτητα στο γήπεδο.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι επίσης το γεγονός πως οι κορυφαίες του χρονιές καταγράφηκαν τα τελευταία χρόνια, και αν και στα 31 του, κλήθηκε σχετικά πρόσφατα για πρώτη φορά στην Εθνική του ομάδα.

Δεν αναφερόμαστε στον πλέόν τεχνίτη ποδοσφαιριστή όμως για τις θέσεις στις οποίες αγωνίζεται μπορεί να αποδειχθεί ο πλέον αξιόπιστος και συνεπής αμυντικός.

Μπορεί επίσης να ανταποκριθεί πολύ καλά και με την άμυνα παραταγμένη σε τριάδα. Είναι ποδοσφαιριστής που αρέσκεται στο να ανεβαίνει ψηλά  ενώ έχει στη μέχρι τώρα πορεία του καταγεγραμμένα γκολ αλλά και ασίστ. Ενδεχομένως αυτό το στοιχείο να έκανε τον Λένον να επιθυμεί διακαώς την ένταξη του στην ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις μαζί του κράτησαν αρκετό διάστημα.

Λύνονται τα χέρια του Λένον ο οποίος με τον Μίλετιτς ως επιλογή μπορεί πλέον με ευκολία να διαφοροποιήσει και τον σχηματισμό.

Αξίζει σίγουρα να αναφερθεί πως η Παρτιζάν επιθυμούσε να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της όμως ο ίδιος επέλεξε την προοπτική της Κύπρου και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τον δούμε στο γήπεδο.