Home TOP NEWS Δεν θα γίνει εφικτό, «ευτυχώς» όμως τελείωσε νωρίς…

Δεν θα γίνει εφικτό, «ευτυχώς» όμως τελείωσε νωρίς…


Δεν θα κατασταστεί δυνατόν, όπως όλα δείχνουν, να επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος ο Μαξιμιλάνο Λοβέρα. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς συμφώνησε με τον Άρη Θεσ/κης για την απόκτηση του Καμαρά και μέσα στη συμφωνία περιλαμβάνεται ως έμψυχο αντάλλαγμα και ο νεαρός Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Την άποψη μας για τον Λοβέρα την γράψαμε πάρα πολλές φορές στο διάστημα που αγωνίστηκε κοντά μας. Είναι παίκτης που δίνει φρασκάδα και παρασύρει με το ρυθμό του την ομάδα, κάνει το παιχνίδι απρόβλεπτο, είναι πανέξυπνος, έχει ταχύτητα, έχει μεταβίβαση. Και θα θέλαμε πολύ να τον κρατούσαμε. Μάλλον κι ο ίδιος το επιθυμούσε όμως τα δικαιώματα του ανήκαν αλλού και ο Ολυμπιακός θέλησε να τον αξιοποιήσει διαφορετικά.

Από και και πέρα το θετικό έχει να κάνει με το γεγονός πως ένα θέμα το οποίο απασχόλησε πολύ σοβαρά την ΟΜΟΝΟΙΑ, τελειώνει σχετικά νωρίς. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να αναλωθεί άλλος χρόνος και πλέον η προσοχή στρέφεται αλλού, ενδεχομένως για ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Λοβέρα για τη μεσοεπιθετική γραμμή.