Home TOP NEWS Ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός!

Ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός!


Οι ειδήσεις για τον Κουσούλο, για το ταξίδι στην Πολωνία και το ότι άρχισε ατομικό τρέξιμο ήταν απ’ αυτές που έφεραν ενθουσιασμό και χαρά στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που περιμένουν πως και πως την επιστροφή του αρχηγού στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι ευχάριστες ειδήσεις όμως για τον “Κούσου” δεν σταματάνε. Ο Διεθνής μεσοαμυντικός της ομάδας μας, στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής προπονήθηκε με μπάλα, κάνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός στην πορεία επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Γιάννης Κούσουλος την πρώτη ημέρα παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία πάτησε χορτάρι ακολουθώντας ατομικό τροχάδι χωρίς να αισθανθεί τον οποιοδήποτε πόνο, ακολούθησε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ έφτασε η στιγμή να πάρει και μπάλα στα πόδια του.

Πάντως με το νεύμα του ότι είναι όλα ΟΚ (βλ.φώτο) και προσμετρήσουμε και τα πιο πάνω φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Κούσουλου στην αγωνιστική δράση έχει αρχίσει να μετράει για τα καλά.