Home TOP NEWS Άλλη μια και… πάμε για το τρίτο φιλικό!

Άλλη μια και… πάμε για το τρίτο φιλικό!

Οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν σήμερα άλλη μια προπόνηση πριν από το αυριανό δεύτερο φιλικό τους στην Πολωνία, το οποίο θα είναι κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του κράτησαν τα θετικά στοιχεία από την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάνω σε αυτά θα προσπαθήσουν να “χτίσουν”, ενώ φυσικά θα προσπαθήσουν στο φιλικό με τον Ισραηλίτικο σύλλογο να διορθώσουν αυτά που δεν τους άρεσαν κόντρα στον σύλλογο της Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νιλ Λένον αναμένεται και στο αυριανό φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ να δώσει χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές, όπως έκανε και στα προηγούμενα φιλικά που προηγήθηκαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και παράλληλα να τους δώσει την ευκαιρία να αρχίσουν να προσθέτουν λεπτά στα πόδια τους.

Είναι σημαντικό για τον Νιλ Λένον να δει τους ποδοσφαιριστές να αποδίδουν καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι και παράλληλα να δει αυτά που ζητά από εκείνους να τα εφαρμόζουν εντός των τεσσάρων γράμμων.