Home TOP NEWS Επιστρέφει στην βάση της και… βλέπει Χάποελ Χαϊφα

Επιστρέφει στην βάση της και… βλέπει Χάποελ Χαϊφα

Οι προπονήσεις στο ορεινό χωριό και συγκεκριμένα στην Κυπερούντα όπου βρισκόταν αυτή την βδομάδα η ομάδα μας φτάνουν σήμερα στο τέλος τους, με την αποστολή να είναι έτοιμη για την επιστροφή στην βάση της, στην Λευκωσία.


Οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον αναμένεται μέσα στο Σαββατοκυριακό να πάρουν μερικές ανάσες από τις επίπονες και σκληρές προπονήσεις που έκαναν αυτές τις πέντε μέρες στην Κυπερούντα.

Με την επιστροφή της στην Λευκωσία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει να σκέφτεται το πρώτο της φιλικό για την φετινή αγωνιστική περιόδο το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δεύτερα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ομάδα του Ισραήλ, Χάποελ Χαϊφα.

Ουσιαστικά το παιχνίδι της Δευτέρας αναμένεται να το χρησιμοποιήσει ο Νιλ Λένον για να ξεμουδιάσει τους ποδοσφαιριστές του από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημέρων, αλλά και για να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται τόσο οι νέοι, όσο και οι παλιοί ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Μετά το φιλικό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα κάνουν αποθεραπεία και την Τετάρτη (20/7) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στο αεροπλάνο για Πολωνία όπου εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το τελικό “χτίσιμο” της ομάδας μας.