Home TOP NEWS Match Report: Ήττα από την Χάποελ Χαϊφα στο πρώτο φιλικό επί Κυπριακού...

Match Report: Ήττα από την Χάποελ Χαϊφα στο πρώτο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους

Το πρώτο φιλικό της τεστ έδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο την Χάποελ Χαϊφα. Η ομάδα μας αν και ήταν καλύτερη σε ολόκληρο τον αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς, έφτιαξε κάποιες καλές ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να κερδίσει δεχόμενη την ήττα με 0-1.


Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το “στείρο” 0-0, ενώ στην επανάληψη η Χάποελ Χαϊφα σε μια από τις λιγοστές τους φάσεις βρήκε το γκολ μετά από μακρινό σουτ του Τούργκεμαν.

Το πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο  καταγράφοντας τις πιο πολλές ευκαιρίες σε αυτό, όμως της έλειψε το γκολ.

Στο 10′ της αναμέτρησης καταγράψαμε την πρώτη καλή προϋπόθεση με τον Κακουλλή να κάνει την προβολή έπειτα από σέντρα του Λέτσιακς όμως η φάση ολοκληρώθηκε με τον Λεβίτα να μαζεύει την μπάλα.

Στο 29′ η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε νέα ευκαιρία και πάλι με τον Κακουλλή. Ο Ασημένος βρήκε τον Διεθνή επιθετικό στην πλάτη της άμυνας όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Λεβίτα.

Στο 31′ ήταν σειρά του Ανδρέα Σάββα να δημιουργήσει φάση για την ομάδα μας. Ο νεαρός άσσος έκανε την ατομική ενέργεια, έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Λεβίτα, επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού πέρασε έξω.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Θεουλή στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε καλύτερα και μόλις στο 48ο λεπτό κατέγραψε μια καλή στιγμή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Μπρούνο Φελίπε έκανε την ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή όμως το πλασέ του σταμάτησε σε κορμιά ποδοσφαιριστών της Χάποελ Χαϊφα.

Έξι λεπτά αργότερα οι Ισραηλινοί σε μια από τις λιγοστές τους φάσεις βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τούγκερμαν επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι στην συνέχεια κατέληξε στο πλεκτό του Χαραλάμπου Κυριακίδη.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον αγώνα, είχε κάποιες καλές φάσεις με τον Ζευκή στο 62ο λεπτό και με τον Μπρούνο Φελίπε στο 81ο λεπτό, όμως τελικά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δεχόμενη την ήττα στο πρώτο της φιλικό.

Συμπερασματικά:

Το σκορ λίγη σημασία έχει καθώς η ομάδα μας έπαιζε κόντρα σε ένα πιο έτοιμο αντίπαλο. Κρατάμε την παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών. Tο πρώτο δείγμα από τους Μπάρκερ, Μάθιους, Μίλετιτς και Μπρούνο ήταν άκρως θετικό. Μελανό σημείο του πρώτου φιλικού ο τραυματισμός του Λοίζου που αποχώρησε προληπτικά λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού:

OMONOIA: Παναγή (46’ Κυριακίδης), Λέτσιακς (46’ Βενιζέλου), Ψάλτης (46’ Μάθιους), Καϊάφας (46’ Μίλετιτς), Λανγκ (46’ Γιούστε), Μιξ (46’ Χραλάμπους), Ασημένος, Σάββα (46’ Λοϊζου), Μπάρκερ (46’Ζευκής), Χρίστου (46’ Μπρούνο), Κακουλλής (46’ Μάταβζ).

Χάποελ Χάιφα: Λεβίτα (83’ Μπένις), Μαλούλ (77’ Τζαμπαρίν), Μιρόρ, Καπιλότο (83’ Αλντέροβιτς), Στίγκλερ, Μέιρ (63’ Ντρορ), Σίλβα, Μότπαν, Μαμάν, Γκουί (77’ Σαρντάλ), Τούργκεμαν (59’ Γκοζλάν).

Το φιλμ του αγώνα:

  • 10′: Προβολή του Κακουλλή έπειτα από σέντρα του Λέτσιακς, στην αγκαλιά του Λεβίτα.
  • 13′: Σουτ από τον Μαλούλ, ψηλά έξω.
  • 29′: Mπαλιά από τον Ασημένο, κατέβασε και σούταρε ο Κακουλλής με τη μπάλα να καταλήγει παράλληλα της εστίας.
  • 31′: Ατομική προσπάθεια που ολοκλήρωσε με σουτ ο Σάββα, πάνω από τα δοκάρια.
  • 33′: Δεν βρήκε καλά τη μπάλα ο Γκουί, μάζεψε ο Παναγή.
  • 52′: Δυνατό σουτ από τον Στίγκλερ, άουτ.
  • 54′: Kατέβασε ωραία και σούταρε ο Μάταβζ, έξω.
  • 54′: 0-1 για την Χάποελ με σουτ του Τούργκεμαν.
  • 62′: Έδωσε τον Ζευκής ο Ασημένος, αυτός σούταρε με τη μπάλα να περνά μόλις έξω.
  • 81′: Πλασέ από τον Μπρούνο, διώχνει στη γωνία του ο Λεβίτα.
  • 88′: Σέντρα ο Μάθιους, προβολή από τον Μάταβζ, έξω.