Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Είχε ενέργεια, φάσεις αλλά… της έλειψε το γκολ!

Ημίχρονο: Είχε ενέργεια, φάσεις αλλά… της έλειψε το γκολ!

Αν και για πρώτο φιλικό και με τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Νιλ Λένον να είναι κάπως μουδιασμένα και βαρετά από τις προπονήσεις η ομάδα μας στάθηκε πάρα πολύ καλά κόντρα στην Χάποελ Χαϊφα στο πρώτο σαρανταπενάλεπτο.


Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το πρώτο τους φιλικό με μια πειραματική ενδεκάδα και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές σε αυτή και με τον Μπάρκερ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Συγκεκριμένα φανέλα βασικού πήραν οι Παναγή, Λανγκ, Kαϊάφας, Ψάλτης, Λέτσιακς, Mιξ, Aσημενος, Σάββα, Χρίστου, Mπάρκερ, Kακουλλής.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μέχρι την διακοπή για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Λεβίτα.

Μετά το 25λέπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε “γκάζι” ανέβασε στροφές και είχε κάποιες καλές στιγμές που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 29ο λεπτό ο Κακουλλής δέχθηκε υπέροχη πάσα από τον Ασημένο όμως το τελείωμα του πέρασε παράλληλα από την εστία του Λεβίτα και δύο λεπτά αργότερα στο 31ο λεπτό ο Σάββα έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο.

Να σημειώσουμε ότι, κέρδισε τις εντυπώσεις ο Μπάρκερ που ήταν αρκετά κινητικός, είχε κάποιες καλές ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ φάνηκε ότι έχει και πολύ καλά χτυπήματα από στημένες μπάλες.

Αναμένουμε διαφορετική ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος και να δούμε τα άλλα τρία νέα αποκτήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παίρνουν κι αυτά χρόνο συμμετοχής.