Home TOP NEWS Με την άνεση του χρόνου συνεχίζεται η δουλειά!

Με την άνεση του χρόνου συνεχίζεται η δουλειά!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την περασμένη Τετάρτη πάτησαν ξανά γρασίδι και ξεκίνησαν την δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η δουλειά των “πρασίνων” άρχισε στο “Ηλίας Πούλλος” και στις 11 του μήνα θα συνεχιστεί στην Κυπερούντα, στις 18 υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στο ΓΣΠ με την Χάποελ Χαϊφα και στις 20 η αποστολή αποχωρεί για Πολωνία.


Στις προπονήσεις της ομάδας μας έχουν ριχθεί και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, οι Μπρούνο Φελίπε, Νεμάνια Μίλετιτς, Άνταμ Μάθιους και Μπράντον Μπάρκερ και οι τέσσερεις ποδοσφαιριστές δουλεύουν κάτω από τις οδηγίες του Νιλ Λένον οι δύο τελευταίοι όχι για πρώτη φορά και ο Βορειοϊρλανδός κόουτς θα εκμεταλλευτεί τον χρόνο που έχει για να περάσει την δική του φιλοσοφία.

Απ’ εκεί και πέρα εκτός από το τεχνικό τιμ με άνεση χρόνου δουλεύει και η ομάδα προγραμματισμού για να συμπληρώσει τις κενές θέσεις που έχουν απομείνει ανοικτές οι οποίες είναι, του επιθετικού, του επιτελικού μέσου, του σνασταλτικού μέσου και του αριστερού ακραίου μπακ.

Οι άνθρωποι λοιπόν που ασχολούνται με το κομμάτι των μεταγραφών, αλλά και ο Νιλ Λένον δεν πιέζονται τόσο πολύ για την συμπλήρωση των κενών θέσεων, αφού μέχρι τα επίσημα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχει χρόνος και συγκεκριμένα ένας μήνας και κάτι γι’αυτό και θα προσπαθήσουν να τον εκμεταλλευτούν για να εντοπίσουν τους καλύτερους που θα έρθουν να δώσουν έξτρα βάθος και επιπλέον ποιότητα στην ομάδα μας.

Κατά συνέπεια ο Νιλ Λένον και η ομάδα προγραμματισμού έχουν το πλεονέκτημα της άνεσης του χρόνου, ο πρώτος για να προετοιμάσει σωστά την ομάδα για τους επίσημους αγώνες και οι δεύτεροι για να συμπληρώσουν το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.