Home TOP NEWS Τη Δευτέρα… πρώτες δοκιμές, ξεμούδιασμα και χρόνος για (σχεδόν) όλους

Τη Δευτέρα… πρώτες δοκιμές, ξεμούδιασμα και χρόνος για (σχεδόν) όλους


Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένουμε όλοι αφού θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από τη φετινή ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει τη νέα χρονιά με διαφοροποιήσεις, με πολλές αποχωρήσεις και κάποιες προσθήκες μέχρι στιγμής, οι οποίες αναμένουμε να αυξηθούν.

Ο Νιλ Λένον δουλεύει από τις 4 του μηνός με παλιούς, νεοφερμένους αλλά και με αρκετούς νεαρούς τους οποίους έχει κοντά του και επιβλέπει στις προπονήσεις.

Στο φιλικό με την Χάποελ Χάιφα στο ΓΣΠ μάλλον θα δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους του τους ποδοσφαιριστές. Τα βλέμματα σίγουρα θα είναι στραμμένα σε Μπρούνο, Μάθιους, Μίλετιτς και Μπάρκερ ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τα παιδιά που από πέρυσι μπόρεσε να χρησιμοποιήσει στα αδιάφορα παιχνίδια πρωταθλήματος ο Λένον. Σάββα, Χρίστου, Ασημένος οι οποίοι έπαιξαν πέρσι είναι και ο Βεζινέλου μαζί με την ομάδα αλλά και ο Ζευκής ο οποίος ήρθε πίσω από το δανεισμό του.

Είναι και οι υπόλοιποι οι οποίοι φέτος αρχίζουν τη χρονιά υπό τις οδηγίες του Λένον και περιμένουμε κάτι πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρυσι.

Γενικότερα το φιλικό της Δευτέρας θα είναι ένα πρώτο ξεμούδιασμα πριν το ταξίδι στην Πολωνία όπου περιμένει την ομάδα η δύσκολη, επίπονη αλλά πάντοτε χρήσιμη περίοδος του βασικού σταδείου προετοιμασίας.