Home TOP NEWS Μεταγραφικά, 4 μέρες πριν φύγει η ομάδα για Πολωνία

Μεταγραφικά, 4 μέρες πριν φύγει η ομάδα για Πολωνία


Στις 4 Ιουνίου ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε έφερε πολύ μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας και ήταν ένα μήνυμα, θεωρήσαμε, για το τι θα ακολουθούσε.

Όμως χρειάστηκε να περιμένουμε 19 ολόκληρες μέρες μέχρι να ακούσουμε για τον επόμενο. Στις 23 του Ιούνη προκύπτει η ανακοίνωση για την απόκτηση του Άνταμ Μάθιους, και 4 μέρες αργότερα ο Μίλετιτς έγινε επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τελευταία ανακοίνωση για μεταγραφή, αυτή του Μπράντον Μπάρκερ, στις 30 Ιουνίου. Έκτοτε, τις τελευταίες 16 μέρες δηλαδή, περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για τον… 5ο. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάποιες πληροφορίες οι οποίες δόθηκαν από τις ιστοσελίδες δεν επαληθεύτηκαν.

Οι 4 νεοφερμένοι ήταν παρόντες στην παρουσίαση του ρόστερ, μπήκαν από την αρχή με την ομάδα και είναι στη διαδικασία της προετοιμασίας. Απομένουν άλλες 4 μέρες μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν στο αεροπλάνο θα μπει και κάποιος άλλος με προορισμό το Κίελτσε.

Μέχρι το πρώτο Ευρωπαϊκό πάντως έχουμε άλλες 32 μέρες. Είναι μεγάλο διάστημα και αν προκύψει σύντομα κάποια προσθήκη τότε σίγουρα θα υπολογίζεται από τον Λένον για τα πλέυ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Όσο καθυστερούν οι ανακοινώσεις όμως, οι πιθανότητες να πάμε στα πρώτα ματς της Ευρώπης με το υφιστάμενο ρόστερ αυξάνονται.

Θυμίζουμε πως θα αποκτηθούν δύο μέσοι, ένας επιθετικός και ένας αριστερός μπακ.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η ανακοίνωση για τον επόμενο θα έρθει απροειδοποίητα…