Home TOP NEWS Έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Χάμπος!

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Χάμπος!

Ο Χαραλάμπος Χαραλάμπους (Χάμπος) είναι το νέο “Next big thing” της πράσινης “μηχανής” της ομάδας μας. Ο 20χρόνος (γενημμένος στις 04/04/2002) ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι που του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί ότι μοιάζει πιο ώριμος και πιο μεγάλος ποδοσφαιρικά.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την περσινή σεζόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας, καθώς με περίσσια ψυχραίμια, ευστόχησε στο πέναλτ και χάρισε το 15ο κύπελλο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης με την Γάνδη, ο Νιλ Λένον έδωσε φανέλα βασικού στον Χάμπο και είμαστε σίγουροι με αυτά που είδε από το νεαρό δεν το μετάνιωσε καθόλου.

Έδωσε πολλές “μάχες” κόντρα στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές των Βέλγων, κέρδισε μπόλικα φάουλ στην μεσαία γραμμή, ενώ το κερασάκι στην τούρτα στην σπουδαία εμφάνιση του ήταν το γκολ στο 20ο λεπτό το οποίο άνοιξε τον δρόμο για το μεγάλο διπλό στο Βέλγιο.

Ο Λένον δείχνει εμπιστοσύνη στον Χαραλάμπους, ο ποδοσφαιριστής που παίρνει φανέλα βασικού, να πιστεύει στις δυνατότητες του και στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι, ο Χάμπος αν συνεχίσει να πατάει γερά στο χόρτο και με την εικόνα που μας παρουσιάζει κάθε φορά στο γήπεδο ότι, όλο το μέλλον του ανήκει.