Home TOP NEWS Οι 13 ξένοι, η σταθερή θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και… τι ισχυεί με...

Οι 13 ξένοι, η σταθερή θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και… τι ισχυεί με το μεταγραφικό πλάνο!

Την ώρα που άπαντες σκέφτονται τον μεγάλο επαναληπτικό με την Γάνδη την ίδια ώρα η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει εντατικά για να μπορέσει να ολοκληρώσεις τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.


Ο Ρόμαν Μπεζούς ως γνωστόν ήταν η τελευταία προσθήκη της ομάδας μας, με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή να αποτελεί ουσιαστικά την 5η προσθήκη στο πράσινο ρόστερ στην φετινή μεταγραφική περίοδο, προηγήθηκαν οι προσθήκες του Μάθιους, Μίλετιτς, Μπρούνο Φελίπε και Μπράντον Μπάρκερ.

Όσον αφορά το σκηνικό στο ρόστερ της ομάδας μας αναφορικά με τους ξένους και τους κοινοτικούς ποδοσφαιιστές τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την δεδομένη στιγμή στο ρόστερ της έχει 13 ξένους ποδοσφαιριστές.

Φαμπιάνο, Φράνσις Ουζόχο, Άνταμ Λανγκ, Έκτορ Γιούστε, Γιαν Λέτσιακς, Φουάντ Μπασιρού, Μιξ Ντίσκερουντ, Τιμ Μάταβς, Μπρούνο Φελίπε, Ρόμαν Μπεζούς, Μπράντον Μπάρκερ, Άνταμ Μάθιους, Νεμάνια Μίλετιτς.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν κι από την στιγμή που η ομάδα μας παραμένει σταθερή στη θέση της, η οποία είναι να διατηρήσει 15 ξένους στο ρόστερ της παρά την αύξηση σε 17, για να καλύψει τις ανάγκες της θα πρέπει να αποδεσμεύσει κάποιον από το υφιστάμενο ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο σαφάρι αναζήτησης για τρεις ποδοσφαιριστές, ενός μέσου (Box to Box), επιθετικού που θα μπορέσει να έρθει να κάνει την διαφορά και ενός μεσοεπιθετικού κατά πάσα πιθανότητα εξτρέμ. Πάντως υπάρχει πρόθεση για απόκτηση και ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας ο οποίος όμως θα πάρει θέση στον κατάλογο Β.