Home TOP NEWS Εβδομάδα Ευρώπης και… παράλληλα μετράμε αντίστροφα για το πρωτάθλημα

Εβδομάδα Ευρώπης και… παράλληλα μετράμε αντίστροφα για το πρωτάθλημα

Η βδομάδα στην οποία έχουμε εισέλθει είναι βδομάδα Ευρώπης για την ομάδα μας, η οποία την Πέμπτη(25/8) θα περιμένει για να φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την Γάνδη  στον επαναληπτικό αγώνα του 0-2 στο Βέλγιο.


Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο έχουν στραμμένη την προσοχή στο ματς των Βέλγων και γνωρίζουν ότι, από την στιγμή που μπροστά τους θα έχουν άλλο έναν αγώνα, άλλα 90λεπτά δεν έχει κριθεί τίποτα και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη την ερχόμενη Πέμπτη, η οποία εκτός από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League οι οποίοι θα ανεβάσουν το πρεστίζ της ομάδας μας και θα φέρει μεγάλο οικονομικό ώφελος, θα ανεβάσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στο ζενίθ.

Η ομάδα μας μετά το παιχνίδι της Πέμπτης ουσιαστικά θα στρέψει την προσοχή της στον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος που θα είναι με τον Ακρίτας Χλώρακας στο “Στέλιος Κυριακίδης” και θα είναι παιχνίδι που θα ψάξει τη νίκη για να μπορέσει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Μέσα σε επτά μερές λοιπόν η ομάδα μας δίνει δύο αγώνες, στον ένα θα παιχτεί μια πρόκριση και στον άλλο θα καθορίσει το πως θα ξεκινήσει τον φετινό δύσκολο όπως αναμένεται μαραθώνιο του πρωταθλήματος.