Home TOP NEWS Με πτήση CY1948 το πρώτο Ευρωπαϊκό ταξίδι!

Με πτήση CY1948 το πρώτο Ευρωπαϊκό ταξίδι!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε λίγη ώρα στο αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο, όπου εκεί αύριο το βράδυ (21:30) θα τα πει με την Γάνδη για τα Play-off του Europa League.


Η ομάδα μας θα ψάξει στην “Ghelamco Arena” να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είδαμε στο Σούπερ Καπ απέναντι στον Απόλλωνα αλλά και στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών παιχνίδια στα οποία γνώρισε δύο ήττες με το ίδιο σκορ (0-2).

Μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός από ότι θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να ελπίζει σε πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ που θα γίνει σε οκτώ βράδια, θα αλλάξει και το μουντό σκηνικό που δημιουργήθηκε από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας μας.

Ένα ενδεχόμενο “διπλό” λοιπόν θα επαναφέρει τα χαμόγελα, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στις τάξεις των οπαδών της και παράλληλα θα γεμίσει με ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον για τον επαναληπτικό της Λευκωσίας.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Γκεντ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στην “Ghelamco Arena” (21:30), ενώ λίγο πριν την έναρξη της και συγκεκριμένα στις 21:00, ο Λένον θα παραχωρήσει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν από κάθε παιχνίδι.