Home TOP NEWS Μεγαλώνει ποδοσφαιρικά ο… Παναγιώτου!

Μεγαλώνει ποδοσφαιρικά ο… Παναγιώτου!


Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας μας, Νικόλας Παναγιώτου, έκανε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στην Γάνδη και κάλλιστα μπορεί να πει κανείς, ότι ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην “Ghelamco Arena”

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πήρε φανέλα βασικού από τον Νιλ Λένον, ελέω της απουσίας του Λανγκ που δεν ακολούθησε την αποστολή στο Βέλγιο, με τον Νικόλα Παναγιώτου να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας επιλέχθηκε από τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να αγωνιστεί δίπλα στους, Νεμάνια Μίλετιτς και Έκτορ Γιούστε στην τριάδα της άμυνας που παρέταξε στον αγωνιστικό κόντρα στους Βέλγους.

Σε όλο το 90ο λεπτό που αγωνίστηκε ο Παναγιώτου ήταν αλάνθαστος, βγάζοντας εξαιρετικές άμυνες, έκανε καίριες παρεμβάσεις και χάλασε αρκετές επιθετικές προσπάθειες των Βέλγων, τόσο από το έδαφος, όσο κι από τον αέρα.

Ο Παναγιώτου με την εμφάνιση του κέρδισε το χειροκρότημα του Νιλ Λένον, αλλά και όλων των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρέθηκαν στο Βέλγιο, αλλά κι απ’ αυτούς που παρακολούθησαν το παιχνίδι από τηλεοράσεως.

Μετά την χθεσινή του παρουσία, ο Παναγιώτου έδειξε ξανά ότι μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της αμυντικής γραμμής και σίγουρα με αυτήν έχει κερδίσει και μια θέση στο αρχικό σχήμα ενόψει του επαναληπτικού με την Γάνδη στο ΓΣΠ.