Home TOP NEWS Μετά το φιλικό και το Σούπερ Καπ… ανάλυση της Gent!

Μετά το φιλικό και το Σούπερ Καπ… ανάλυση της Gent!

Μετά και την πραγματοποιήση της κλήρωσης για τα Play – off του Europa League οι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αρχίζουν σιγά – σιγά να μετράνε αντίστροφα για την πρώτη τους Ευρωπαϊκή “μάχη” που θα ξεκινήσει από το Βέλγιο κόντρα στην Γκεντ.


Απο τις πιθανές αντιπάλους που υπήρχαν στην κληρωτίδα βγήκε ο πιο δύσκολος για την ομάδα μας, ωστόσο άπαντες είμαστε βέβαιοι ότι θα προετοιμαστούν κατάλληλα μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού για να τα δώσουν όλα για να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν και τα οποία θα μπορέσουν να στείλουν την ομάδα μας στους ομίλους του Europa League.

Όσον αφορά το “σκανάρισμα” της Βελγικής ομάδας μας, ο Νιλ Λένον στις δηλώσεις του στο Γραφείο Τύπου της ομάδας μας, ανέφερε ότι είναι λίγο νωρίς για να γίνει ανάλυση αφού προέχουν το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς μετά τα παιχνίδια που προαναφέραμε είμαστε βέβαιοι ότι θα καθίσει με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους συνεργάτες του να κάνουν “φύλλο και φτερό” την Gent, με στόχο φυσικά να εντοπίσουν τα δύνατα και αδύνατα σημεία της και να μπορέσουν να την “χτυπ’ησουν” στις διπλές αναμετρήσεις.