Home TOP NEWS Οι χειρισμοί, η καθυστέρηση και… τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου!

Οι χειρισμοί, η καθυστέρηση και… τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου!

Από τον Μάη και μετά τον τελικό κυπέλλου η ομάδα προγραμματισμού είχε όλο τον χρόνο μπροστά της για το στήσιμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της νέας αγωνιστικής περίοδου, ωστόσο καταφέραμε να βρούμε τον Αύγουστο και η ομάδα να χρειάζεται 3 με 4 προσθήκες και τώρα όλοι να είναι στην φάση… τρεχάτε ποδαράκια μου.


Η αρχή για την δημιουργία της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε με τις αποδεσμεύσεις κάποιων ποδοσφαιριστών και στην συνέχεια άπαντες “καρφώθηκαν” στο ακουστικό για τις εξελίξεις όσον αφορά το κομμάτι προγραμματισμού της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη ανακοίνωση για απόκτηση ποδοσφαιριστή έσκασε στις 4 Ιουνίου στην γενέθλια ημέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από εκεί και πέρα και μετά το πέρας δύο βδομάδων ήρθε ο δεύτερος ποδοσφαριστής στην ομάδα μας, ο Άνταμ Μάθιους και μέχρι το τέλος του Ιούνη η ομάδα έφερε τους Μίλετιτς και Μπάρκερ και μετά… το απόλυτο τίποτα για ένα ολόκληρο μήνα.

Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Λαμκέλ Ζε με την οποία χάθηκε πολύτιμος χρόνος, στα μεταγραφικά της ομάδας μας βλέπουμε σε γενικές γραμμές κυριολεκτικά να μην κινείται φύλλο στα μεταγραφικά με την κλεψύδρα να αδειάζει και μάλιστα επικίνδυνα.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό οι οπαδοί μας, αλλά και εμεις που ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ της λαοφιλέστερης ομάδας του νησιού να ανησυχούμε και να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μελλεί γενέσθαι, ενώ αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι ότι, δεν υπάρχει ούτε η σωστή ενημέρωση, αλλά και πληροφόρηση.

Σε εννέα μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, σε 15μέρες για μια θέση στους ομίλους του Europa League που σίγουρα θα φέρουν περισσότερο χρήμα στα ταμεία και παρατηρούμε ότι και πάλι η ομάδα προγραμματισμού καθυστερεί στο να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Το πιο πάνω σε συνδυασμό με τα όλα τα υπολοίπα που συμβαίνουν το τελευταίο καιρό  προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό, ενώ αν πιάμε και τον παλμό του κόσμου φαίνεται ότι σιγά – σιγά αρχίζει να εξαντλείται και η υπομονή του που έδειξε και δείχνει εδώ και πολύ χρονικό διάστημα.