Home TOP NEWS Πιστέψτε το, παλέψετε το!

Πιστέψτε το, παλέψετε το!

Όπως και να το κάνουμε η σημερινή ημέρα που ξημέρωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη, καθώς η ομάδα μας θα αγωνιστεί για έκτη φορά στην ιστορία της σε playoff Ευρωπαικής διοργάνωσης, διεκδικώντας αυτή την φορά και την είσοδο της στον όμιλο της διοργάνωσης που θα αγωνιστεί.


Οι πέντε φορές που βρέθηκε στα Play-off Ευρωπαϊκών διοργανώσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ:
2021/22      EL      Q4     Ομόνοια – Άντβερπ     4-2   0-2 (2-3 πέν.)
2020/21      CL     Q4     Ολυμπιακός – Ομόνοια     2-0   0-0
2014/15      EL      Q4     Ντινάμο Μόσχας – Ομόνοια     2-2   2-1
2011/12      EL      Q4     Ομόνοια – Ζάλτσμπουργκ     2-1   0-1
2010/11      EL      Q4     Ομόνοια – Μέταλιστ Χαρκόβου     0-1   2-2

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκινάει λοιπόν σήμερα(21:30) από το Βέλγιο, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Γάνδης. Σίγουρα τα συναισθήματα πριν από την αναμέτρηση δεν είναι και τα καλύτερα, αφού την χαρά έρχεται να την επισκιάσουν τα τελευταία γεγονότα με τον Λοίζο Λοίζου, αλλά και το γεγονός ότι, το σύνολο του Νιλ Λένον μοιάζει αποδυναμωμένο θέλοντας τουλάχιστον άλλες τέσσερεις μεταγραφές.

Τα γεγονότα που τρέχουν όμως είναι καλό να τα αφήσουμε για λίγο στην άκρη σήμερα, αφού ενώπιον μας έχουμε μια δυνατή πρόκληση και ένα πολύ σημαντικό αγώνα, για τον οποίο όλοι ανεξαιρετώς ζούμε κι αναπνέουμε γι’ αυτόν. Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία καλούνται να κλείσουν τα αυτιά και για 90λεπτά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο μεγάλο παίχνιδ κόντρα στην Γάνδη, να παίξουν για το τριφύλλι στο στήθος και με μια καλή εμφάνιση να διεκδικήσουν το μεγάλο “διπλό” που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε σε πρόκριση στο “καμίνι” που λέγεται ΓΣΠ.

Ναι μεν υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ, όμως ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός έχει στα χέρια του ποδοσφαιριστές, με εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια και οι οποίοι με την ποιότητα που κουβαλούν στα πόδια τους μπορούν να σηκώσουν στην πλάτη τους την ΟΜΟΝΟΙΑ και να την οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα δώσει χαρά στον Πράσινο ΛΑΟ.

Ναι μεν η ομάδα μας έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Conference League, αυτό όμως δεν αποτέλει καμία δικαιολογία για να μην παλέψουν οι ποδοσφαιριστές μας τον αγώνα στο Βέλγιο. Άπαντες θέλουν να δουν στον αποψινό αγώνα 11 ποδοσφαιριστές που να τα δίνουν όλα στο γήπεδο, να βγάζουν αίμα και ιδρώτα στην φανέλα διεκδικώντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το θετικό αποτέλεσμα.

Εμείς μάγκες πιστεύουμε σε έσας, πιστέψετε το και εσείς και παλέψετε το μέχρι τέλους! – Πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ, Vamos ΟΜΟΝΟΙΑ