Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Γάνδη

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Γάνδη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την πρώτη της ΕυρωπαΙκη μάχη η οποία θα γίνει απόψε στις 21:30 στην “Ghelamco Arena” κόντρα στην Γάνδη για τα πλει οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα ψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά άπαντες στην ομάδα μας δηλώνουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε σε πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ σε επτά βράδια.

Η ομάδα του Νιλ Λένον καλείται στον σημερινό αγώνα να βρει τον τρόπο να παίξει έξυπνα έτσι ώστε να μπορέσει να χτυπήσει τα αδύνατα σημεία της αντίπαλης ομάδας, τα οποία ο Βορειοϊρλανδός κατέγραψε στα μπλοκάκια του και τα μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις που προηγήθηκαν.

Φυσικά πέραν το αυτονόητο που είναι η ενίσχυση, η ομάδα μας απόψε θα πρέπει να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο της “Ghelamco Arena” σαφώς με πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και τον αγώνα με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ. Θα πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη στο αμυντικό τρίτο και παράλληλα στο επιθετικό τρίτο θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να βγάλει φαντασία, να δημιουργήσει ευκαιρίες και κάποια/ες από αυτές να μπορέσει να τις μετατρέψει σε γκολ.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα αναμένουμε να δούμε μια ενδεκάδα πάνω κάτω την ίδια με τον Απόλλωνα με μερικές διαφοροποιήσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Βραζιλιάνος “γίγαντας”, ο Φαμπιάνο.

Απ’ εκεί και πέρα στην άμυνα θα δούμε τους Μίλετιτς και Γιούστε στο κέντρο της άμυνας και τους Μάθιους (δεξιά) και Λέτσιακς (αριστερά) να παίρνουν θέση στα δύο άκρα.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Μιξ και Μπασίρου να αγωνίζονται, ενώ στις επιλογές για την θέση αυτή υπάρχει και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ωστόσο ο Νιλ Λένον αναμένεται ότι θα επιλέξει τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Τώρα στο επιθετικό τρίτο, στα δύο άκρα αναμένεται να κινούνται οι Μπάρκερ και Μπρούνο Φελίπε, ενώ σαν επιτελικός μέσος αναμένεται να αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος θα είναι ο άνθρωπος που θα ψάξει να τροφοδοτεί τον μοναδικό προωθημένο Κακουλλή.

Ο Νιλ Λένον θα έχει στην διάθεση του και τον Μπεζούς, ωστόσο δύσκολα θα τον δούμε να ξεκινάει αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο αναμένεται να τον δούμε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο και να αγωνίζεται κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μίλετιτς,Γιούστε,Μάθιους,Λέτσιακς, Μιξ, Μπασιρού, Μπάρκερ, Μπρούνο,Παπουλής, Κακουλλής

Όποιοι και να κληθούν στο τέλος να αγωνιστούν θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και στον στόχο τους και να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτελέσμα στην “Ghelamco Arena”