Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κάποιοι ,κάπου ,κάποτε…

Κάποιοι ,κάπου ,κάποτε…

Οι τραμπούκοι έχουν όνομα, επίθετο και ταυτότητα. Είναι οι γνωστοί τραμπούκοι, οι οποίοι δεν ξέρουν να χάνουν, οι οποίοι έχουν την κάλυψη όλων.


Είναι οι ίδιοι που σε ανακοινώσεις μιλούν για τρενάκια του τρόμου και γήπεδα κόλαση. Την κόλαση έζησε και ο δημοσιογράφος που τραυματίστηκε. Ο δημοσιογράφος είναι εργαζόμενος, ο οποίος πήγε εκεί για να βγάλει το ψωμί του, ωστόσο λογάριασε χωρίς τους ταραξίες.

Επί της ουσίας, από χθες διαβάζουμε στις διάφορες ιστοσελίδες κάτι γενικότητες του τύπου προκλήθηκαν επεισόδια, ντροπή και κάτι τέτοια. Τα επεισόδια προκλήθηκαν από μόνα τους; Γιατί φοβάστε κύριοι να πείτε ποιοι ευθύνονται;

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ, ακόμα λίγο να ζητήσει και συγνώμη που τα πορτοκαλί μωρά που τραυμάτισαν τον άνθρωπο. Οι τραμπούκοι έχουν όνομα, οι τραμπούκοι είναι εκείνοι που καλοκρατείτε, τους συγκεκριμένους τραμπούκους εσείς τους ταΐσατε για να μεγαλώσουν.

Κάποιοι, κάπου, κάποτε, κατέστρεψαν αργά και μεθοδικά τον αθλητισμό. Έτσι θα γράφουν οι αθλητικογράφοι του μέλλοντος και κάποιοι, κάπου, κάποτε θα τους χειροκροτούν.

ΥΓ. Κυπριακή Αστυνομία, όντως δεν ήταν παιχνίδι υψηλού κινδύνου, έχετε δίκαιο, στείλτε την δύναμη σας στο ντέρμπι, Φτερικούδι – ΑΣΚΑΣ ( με κάθε σεβασμό στα δυο υπέροχα αυτά χωριά).

Πιστός Ομονοιάτης