Home TOP NEWS Μάριος Αργυρίδης: “Μηδενική ανοχή από εμάς, δε θέλουμε τέτοιες ενέργειες στο μέλλον”

Μάριος Αργυρίδης: “Μηδενική ανοχή από εμάς, δε θέλουμε τέτοιες ενέργειες στο μέλλον”

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με το Μάκη Νικολάου, μιλώντας για τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα μας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον 100ο τίτλο της Ομόνοιας: «Σημαντική στιγμή για τον σύλλογο η κατάκτηση του Super Cup στο Futsal. Ο σύλλογος έφτασε σε μία σημαντική στιγμή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα που στηρίζει το τμήμα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που δεν προέβησαν σε κάποια ακρότητα ή σε επεισόδια. Ο κόσμος πρέπει να στηρίζει περισσότερο κάθε τμήμα.

Καταδικάζουμε κάθε επεισόδιο που προήλθαν από τη μεριά του ΑΠΟΕΛ, δεν αρμόζουν τέτοια σκηνικά στα γήπεδα μας».

Για τη νομοθεσία κάτω των 2.000 ανθρώπων και την κάρτα φιλάθλου: «Πάντα μας ζητούν τις κάρτες. Διαθέτουμε ένα κλειστό «στολίδι» και δε διαθέτει κλειστό κύκλωμα καταγραφής. Θα είναι χρήσιμο να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτό το σύστημα; Που είναι η Πολιτεία; Μετά «τρέχουμε» τα σωματεία για να μοιραστούν ευθύνες».

Για τα υπόλοιπα τμήματα: «Στο Futsal ξεκίνησε καλά, ενώ το γυναικείο ποδόσφαιρο ξεκίνησε με ήττα, παρά το καλό πρόσωπο. Στο βόλεϊ είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε να υπερασπιστούμε τα σκήπτρα μας. Στα τμήματα πέραν του ποδοσφαίρου έχουμε ενισχυθεί, ενώ στο μπάσκετ με μικρό προϋπολογισμό, πάλι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το ποδόσφαιρο: «Η Ομόνοια δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο, είναι σοβαρή και θέλει διακρίσεις παντού. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πιέζουν τους παίκτες, χρειάζεται χρόνος, όμως οι υποχρεώσεις δεν αποτελούν δικαιολογία. Διαθέτουμε καλό ρόστερ και θα επανέλθουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ρολάρει η ομάδα».

Για την απόφαση της UEFA: «Στην ανακοίνωση τα λέμε όλα. Μηδενική ανοχή από εμάς. Δε θέλουμε τέτοιες ενέργειες στο μέλλον. Ο κόσμος τι φταίει να τραβά δυσκολίες για διάφορους; Αυτές οι καταστάσεις μας οδηγούν προς τα πίσω. Πρέπει αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια να μείνουν εκτός γηπέδου».

Για τα παιχνίδια με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Σημαντικότατα παιχνίδια για εμάς. Πρώτη φορά που έρχεται αυτή η ομάδα στην Κύπρο. Τεράστια εμπειρία για εμάς. Οι φίλοι της Ομόνοιας θα είναι σε αυτά τα ματς, ενώ αρκετοί θα ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εκπληκτική. Η αλήθεια είναι πως θα λάβουμε σημαντικές εμπειρίες. Θα εξαντληθούν τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα. Θα γίνει ωραία εκδρομή».

Για το Ηλίας Πούλλος και τα έργα: «Είμαστε στο στάδιο της έγκρισης από το Δήμου Γερίου. Θέλει υπομονή. Προχωρούμε κανονικά στα έργα μας».

Για το Μακάρειο: «Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Θέλουμε κάτι συγκεκριμένο».