Home TOP NEWS Μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κίτσος

Μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κίτσος


Ο Φώτης Κίτσος έκανε χθες βράδυ κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο νεαρός Ελλαδίτης ακραίος μπακ ρίχθηκε στα πολύ βαθιά απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ, μέσα στην έδρα του.

Παρά τα 1-2 λάθη που έκανε στις πρώτες του επαφές με την μπάλα δεν πτοήθηκε καθόλου και όσον περνούσαν τα λεπτά έδειχνε να πατάει αρκετά καλά στον αγωνιστικό χωρό, δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία.

Σημαντικό είναι ότι ο Κίτσος για όλο το 90λέπτο που αγωνίστηκε έμεινε απόλυτα συγκεντρωμένος, ενώ είχε και μπόλικη δουλειά να κάνει καθώς οι Ισπανοί επέλεξαν να παίζουν συνεχώς από τη δική του πλευρά.

Ο Κίτσος λοιπόν μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο και η πολύ καλή εμφάνιση του δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον Νιλ Λένον “Ναι θα υπάρχει ανταγωνισμός με τον Λέζιακς. Ήταν πολύ καλός, έκανε ένα πολύ καλό αγώνα. Δεν είναι θέμα του να διαλέξουμε ποιος θα παίζει αλλά το ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός”.

Ελπιδοφόρο ντεμπούτο για τον Φώτη Κίτσο το οποίο θα του δώσει τεράστια ώθηση και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, ενώ ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του μπορούν να τρίβουν τα χέρια απο ικανοποιήση γιατί ξέρουν ότι έχουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει ανάσες στον Γιαν Λέτσιακς.