Home TOP NEWS Με ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΝΠ και αλλά δύο παιχνίδια πέφτει η αυλαία της 4ης...

Με ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΝΠ και αλλά δύο παιχνίδια πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta και θα ακολουθήσει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.


Στις 19:00 θα έχουμε σέντρα σε δύο παιχνίδια. Στο “Αμμόχωστος” η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα  Οι “ερυθρόλευκοι” θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες μέσα στο “σπίτι” τους, ενώ ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Στο άλλο παιχνίδι που θα αρχίσει επίσης στις 19:00 η Πάφος FC θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια και αμφότερες θα κυνηγήσουν σήμερα στην μεταξύ τους αναμέτρηση το τρίποντο για να μπορέσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Η αγωνιστική δράση της4ης στροφής του πρωταθλήματος θα κλείσει με το παιχνίδι που θα αρχίσει στις 20:00 στο ΓΣΠ ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΕΝΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την ήττα από τον Απόλλωνα θέλει σήμερα κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος τη νίκη για να μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επίσης και η ΕΝΠ προέρχεται από ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι και θα έρθει στο ΓΣΠ για να επιδιώξει να κάνει την ζημιά στην ομάδα μας.

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις:

19:00 Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας (Cytavision)
19:00 Πάφος FC – ΑΕΚ (Cablenet)
20:00 Ομόνοια – ΕΝ Παραλιμνίου (Primetel)

Τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών

Άρης – Καρμιώτισσα Πολεμιδών 1-2
ΑΕΛ – Δόξα Κατωκοπιάς 1-2
Ανόρθωση – Ακρίτας Χλώρακας 1-1
Ολυμπιακός – Αποέλ 0-2