Home TOP NEWS Ο Λένον για τη νίκη, τη συνέχεια, τον Κούσουλο, τον Φάμπι, το...

Ο Λένον για τη νίκη, τη συνέχεια, τον Κούσουλο, τον Φάμπι, το ρόστερ κ.α


Ήταν μάλλον η πιο μακροσκελής διάσκεψη τύπου μετά από παιχνίδι από την ημέρα που ήρθε ο Λένον στο νησί μας. Είπε αρκετά και ενδιαφέροντα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. 

Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά μετά την εμφάνιση της Δευτέρας. Δείξαμε χαρακτήρα όταν δεχτήκαμε τα δύο γκολ και επιστρέψαμε για να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος με τα τρία γκολ απέαντι στην ΑΕΚ. Είχαμε κι ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η ομάδα που επιστρέφει από το 2-0 σίγουρα νιώθει ψυχολογικά δυνατά όμως αξίζαμε τη νίκη στο τέλος της ημέρας.

Για το 3-5-2 αν ταιριάζει περισσότερο: Στην παρούσα φάση ναι.  Μας ταιριάζει περισσότερο διότι οι ακραίοι μας δεν είναι έτοιμοι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για Λοιζυ , ο Μπαρκερ έχει κάποιο προβληματάκι, ο Ζαχαρίου επιστρέφει από τραυματισμό. Όμως στη συνέχεια σίγουρα θα παίξουμε διαφορετικά. Ταιριάζει επίσης και στον Χαραλάμπους. Είχε απόψε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση. Είναι δημιουργικός, τεχνίτης και ήταν κι αυτός όπως κι όλοι διαφρετικός σε σχεση με το παιχνίδι της Δευτέρας.

Για Μάταβς και Χούπερ: Ο Μάταβς έχει τραυματισμό στον αστράγαλο και έμεινε έξω. Προσπάθησε χθες στην  προπόνηση. Θα είναι δύσκολο για αυτόν να παίξει. Έχουμε τον Καρίμ, ο Χούπερ είναι νεοεισερχόμενος τον Κακουλλή και τον Μπέζους και πρέπει να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό. Ο Καρίμ θα φύγει για το παγκόσμιο και θέλαμε να εντάξουμε και τον Χούπερ για αυτή την περίοδο.

Για τη διαχείριση που θα κάνει σε Ευρώπη και Κύπρο: Παίζουμε πολλά παιχνίδια άρα ήμασταν πετυχημένοι. Έγινε πολύ καλή δουλειά στο μεταγραφικό παράθυρο. Ήρθαν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να διαχειριστώ το ρόστερ. Είχαμε την ΑΕΚ , έχουμε τη Σέριφ και μετά τον Απόλλωνα οπότε είναι μεγάλη περίοδος αυτή και όλοι οι παίκτες θέλουν να εμπλακούν σε αυτούς τους αγώνες. Όμως πρέπει να κάνω κάποιο ροτέισον.

Για Φαμπιάνο: Είναι καλά ευτυχώς. Αρχικά πιστέψαμε ότι θα έβγαινε όμως συνέχισε και τώρα θα δούμε για την Πέμπτη.

Για τον Κούσουλο: Ήταν σαν σκυλί που ήταν δεμένο. Προπονήθηκε καλά, είναι προσωπικότητα που μου αρέσει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του. Θα είναι κάτι επιπλέον για την ομάδα με την ποιότητα του. Είναι συναισθηματικός χαρακτήρας και ήταν δύσκολο που ήταν έξω. Του είπα να μην επηρεαστεί από το συναίσθημα του και μπήκε και αμέσως έδωσε φάουλ .

 

Για τον Παπουλή: Έχει τρομερή ποιότητα. Είναι στα 37 και σίγουρα θα υπάρξουν παιχνίδια που θα ξεκινήσει. Πρέπει να παραδειγματιστούν οι Κύπριοι μας από αυτόν. Το ότι είναι ακόμη ενθουσιώδης και δείχνει ότι είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Πάιζει σε ψηλό επίπεδο ακόμα και σε αυτή την ηλικία.